Újfajta párbeszédtechnikát villanthat a Marvel's Spider-Man 2

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 20.
  • Pletyka
Link másolása
Az Insomniac programozója egy stream során beszélt a játék technikai újításáról. Elmondása szerint hasonló megoldás lesz majd a készülő Wolverine-játékban is, részleteket viszont nem árult el.

Egy Twitch-streamben beszélt a készülőben lévő játékok narratív technológiai újításairól Elan Ruskin, az Insomniac csapatának vezető programozója, aki szerint ez az új eszköz "nagyon király" lesz. A beszélgetés során nem ment bele részletekbe, és a kommentelők is csak spekulációkat folytattak a hallottak alapján.

Hogy ez a technológia pontosan hogyan is működik, mit csinál, és hogyan befolyásolja majd a játékélményt, nem tudni. A feltevések szerint az NPC-k sorait részben vagy egészben egy AI fogja majd megírni, esetleg játék közben generálni, vagy akár véletlenszerű párbeszédeket is generálhat a nyílt világú játéktérben. Az viszont minden elemző szerint biztos, hogy a Sony nyárra tervezett bemutatóján a fejlesztők részleteiben is ismertetni fogják a 2023 és 2024 őszére beharangozott címeket, és természetesen ezt a technológiát is.

1.
1.
hedzsooo
Na igen, igy mondjuk most ugy hangzik ez az egesz, hogy meg akarmi is lehet belole de hajra persze! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...