Rémséges mesét ígér az Amnesia: The Bunker előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 21.
  • Videó
Link másolása
A Frictional Games tavaly bejelentett horrorjátékában nem csak az jelent veszélyt, hogy a kijáratot ránk robbantották, ennél sokkal szörnyűségesebb dolgok is lesnek ránk az Amnesia: The Bunkerben.

A Frictional Games marad a kaptafánál: az Amnesia: The Bunker egy belső nézetű horrorjáték jó pár fejtörővel megspékelve. Egy első világháborús bunkerből kell kimenekülnünk hősünkkel, Henri Clémenttel, aki egy francia katona. Egy csapat tiszt felrobbantotta a kijutást jelentő bejáratot, így más módot kell találnunk arra, hogy újra napfényt lássunk, kezdetben mindössze egy revolver és egy dinamós zseblámpa lesz a segítségünkre ebben.

Igazi zsigeri élményt kínál az Amnesia: The Bunker, amely számos véletlenszerű eseménysorral és kiszámíthatatlan mesterséges intelligenciával próbál az idegeinkre hatni - a legújabb sztorielőzetes szerint nem is rosszul.

A játék 2023. május 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és PC-re - a premier pillanatában már a Game Pass kínálatába is felkerül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...