Megjelenési dátumot kapott a Aliens: Dark Descent

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Alien-franchise világában játszódó stratégiai játék egyik fő eleme a véglegesség lesz – nem csak a permadeath miatt, döntéseink ugyanis végleges hatást gyakorolnak a pályákra.

Az ikonikus világban játszódó eredeti történet szerint a Lethe nevű holdon xenomorfok ütötték fel a fejüket, így csapatunkkal azt a feladatot kapjuk, hogy újra biztonságossá tegyük a holdat. Persze, nem csak xenomorfokkal kell küzdenünk, hanem a Weyland-Yutani vállalati embereivel is, sőt a franchise-ban eddig nem látott egyéb rémségekkel is.

A játék egyik legfontosabb vonása, hogy az egyes katonák halála végleges, de minden más döntésünk is tartós nyomot hagy az egyes pályák arculatán. Minden küldetéshez más-más taktikát kell alkalmaznunk, amelyekre az ellenségek dinamikusan fognak reagálni is.

A játék június 20-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

4.
4.
Ooorky
#3: Fú az mekkora pofára esés volt.
Végigmultiztuk a csapattal az eredeti DoW-ot és összes kiegjét szinte napi szinten, majd kijött a DoW2 és be is halt az egész.
3.
3.
Perseus84
#1: Én sem vágom miért kell rögtön a "stratégia" jelzőt használni ha izometrikus a nézet. Ez egy taktikai akció ahogy a narrátor is mondja.

Nálam az év legjobban várósa. Ha hozza a W40K Dawn of War 2 szintjét... el is érzékenyültem
2.
2.
hedzsooo
Reszemrol 1 hangulatos tyutyerkanak tunik, eddig varos! :) Real-Time Strategy huzos helyzeteknel 1 kis slo-motion segitseggel hogy legyen eppen csak eleg idonk kiosztani a csapatnak h ki merre hany metert ugykodjon, vmi kis sztori is hozza, alien, elolyan, jo lesz ez na. Tetszik az is, h lesznek a palyak kozott lehetosegek a csapattagok, fegyverzet/eszkozok cserejere es tuningolasara a bevetesekhez, + magukat a karikat/csapatunk tagjait is lehet fejleszteni, + aztan a terkep is korrektul, elegge kiforrottan fest. Ha normalisan fog futni PC-n, akar meg eleg jol is fogyhat ez a cim is majd.
1.
1.
Shao Kahn
Már elnézést Mr.Gamekapocs, de ennek a játéknak nem izometrikus nézetű taktikai akciójátéknak kéne lennie?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...