Aliens: Dark Descent PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Izometrikus nézetű, valós idejű csatákat vívhatunk az Alien univerzumában.

Aliens: Dark Descent teszt

Ridley Scott legendás sci-fi horrorja most egy teljesen új megközelítésben került a játékosok elé. A Tindalos Interactive a valós időbe helyezte az XCOM-formulát, ezzel szörnyű rémálmokat okozva nekünk - jó értelemben!

Brit toplista: kirobbanó rajtot vett a Final Fantasy XVI

Az Egyesült Királyság dobozos eladási listáját hamar maga alá gyűrte a Square Enix grandiózus szerepjátéka, a Final Fantasy XVI. A múlt héten jelent meg az új Alien-játék is, ez azonban közel sem szerepelt ilyen fényesen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Summer Game Fest utáni első hét termése nem a mennyiséggel próbál meg minket levenni a lábunkról, az már biztos, ettől függetlenül egy igen változatos és ígéretes hétnek nézünk elébbe.

Sztorielőzetesen az Aliens: Dark Descent

Már a kanyarban van a legújabb Aliens-játék, a Dark Descent megjelenése! A legújabb, játékmenettel fűszerezett sztorielőzetes tökéletesen megadja a premier előtti alaphangot.

Lássuk, mit tud élesben az Aliens: Dark Descent!

A fejlesztő jóvoltából most részletekbe menő betekintést kapunk az Aliens: Dark Descent játékmenetébe! Kiderül, hogy tényleg jó ötlet volt-e ötvözni a népszerű univerzumot a valós idejű stratégia műfajával.

Vérfagyasztó akcióval vár az Aliens: Dark Descent

Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk az Aliens: Dark Descent összecsapásai alatt. A valósidejű taktikai játék egy teljesen új történetet mesél el az Alien-univerzumban.

Megjelenési dátumot kapott a Aliens: Dark Descent

Az Alien-franchise világában játszódó stratégiai játék egyik fő eleme a véglegesség lesz – nem csak a permadeath miatt, döntéseink ugyanis végleges hatást gyakorolnak a pályákra.

Suda51 csapata is Alien-játékot készíthet?

A pletykák szerint a No More Heroes alkotói is zöld utat kaphattak egy Alien-játékra. Goichi Suda projektje a Dead Space- és a Resident Evil-játékokból vehet ihletet.

Lássuk, milyen bejelentéseket hozott a Disney & Marvel Games Showcase!

Tegnap este a D23 expó apropóján megtartották az első Disney & Marvel Games Showcase-t, amelyen a Disney és a kötelékébe tartozó cégek mutatták be a videojátékaikat. Összefoglalónk következik.

SGF 2022: Bemutatkozott az Aliens: Dark Descent

Egy felsőnézetes akciójátékkal bővül tovább az Alien-franchise, méghozzá a Tindalos Interactive jóvoltából. Sosem látott veszedelemmel szembesülnek az általunk irányított tengerészgyalogosok a Dark Descentben.