Már tudjuk, mikor érkezik a Miasma Chronicles

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A posztapokaliptikus Amerikában játszódó körökre osztott taktikai szerepjáték végre dátumot kapott, a Mutant Year Zero fejlesztője májusra ígéri a premiert. Emellett friss látnivalók is érkeztek a Miasma Chroniclesről.

A Mutant Year Zero fejlesztője, a The Bearded Ladies elárulta, hogy a legújabb játékuk 2023. május 23-án kerül a boltokba. Ahogy az előző fejlesztésük is, a Miasma Chronicles is egy körökre osztott taktikai RPG lesz, a platformok: PC (Steam, Epic Store), PlayStation 5 és Xbox Series X/S.

A sztori szerint egy Miasma nevű titokzatos erő hatalmas károkat okozott Amerikában, melyben Elvis és robot haverja útját egyengethetjük, akik egy kis bányászvárosból indulnak válaszokat keresni, melyek örökre megváltoztathatják az emberi történelem menetét.

Szerencsére a műfajjal most ismerkedők választhatnak egy könnyedebb taktikai módot is, ami kiszámíthatóbb harci élmény nyújt, míg a veteránok számára egy teljesen taktikus és olykor kaotikusabb mód is a rendelkezésükre áll az utasítások kiosztására.

Csekkoljátok a friss látnivalókat!

2.
2.
norbi27
Már a Mutant Year Zero is jól nézett ki, szerencsére nem adták alább. Ez is hasonlóan elborult világ, kellően egyedi segítőkkel és ellenfelekkel, a játékmenetet nem szokták elrontani, szóval várom szeretettel a gamet.
A Zelda és a Diablo közé berakni bátor, remélem szépen fogy majd. Én lejöttem a Diablo hype-ról, úgyhogy pont jókor jön.
1.
1.
markoci555
nagyon jól néz ki, nem új a műfaj, de kíváncsi vagyok a "könnyített" módra, még nem játszottam a mutant year zero-val sem, szinte el is felejtettem, pedig megjelenés után szemeztem vele egy ideig, gyors be is dobtam a kívánságlistára mindkettőt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...