Szinte már megjelenésre kész a Silent Hill 2 remake-je

  • Írta: szlav
  • 2023. március 23.
  • Hír
Link másolása
Habár a várva-várt remake pontos megjelenési dátuma továbbra sem ismert, a Bloober Team elmondása szerint gyakorlatilag már kész a játék - csakis a Konamitól függ, hogy mikor adják ki azt.

Izgalmas hírrel jelentkezett a Bloober Team CEO-ja, Piotr Babieno a Bankier.pl (via DualShockers) interjújában. A Silent Hill 2 remake-jét fejlesztő csapat vezérigazgatója elárulta, hogy gyakorlatilag már elkészültek a játékkal - ez nem azt jelenti, hogy a fejlesztés befejeződött volna, a stúdió továbbra is végzi az utolsó simításokat, bugfixeket és optimalizálást, a jelenlegi helyzet szerint azonban már csupán a Konamitól függ, hogy mikor szeretnék piacra dobni a legendás horrorjáték újjáépített változatát.

Nyilvánvaló, hogy közvetlenül a Dead Space és a Resident Evil 4 újrázásai után balszerencsés lenne egyből piacra dobni a játékot, így ennél jóval valószínűbb, hogy az év második felében, jó eséllyel ősszel adják ki a Silent Hill 2-t. A PC-re és PlayStation 5-re megjelenő játékot egyébként tavaly októberben jelentették be, de Babieno nemrég azt is elárulta, hogy a csapata abszolút készen áll arra, hogy további Silent Hill-játékoknak is megadják az alapos ráncfelvarrást.

3.
3.
Merőkanál
Az első rész ETALON a mai napig és az az INTRO ott van minden idők legjobbjai között igazi hangulatbomba !
2.
2.
Ganzer
#1: Hát, nem bánnám. 1-től 3-ig az egyik kedvenc horror szériám.
1.
1.
crytek
Remélem már az első 2-3 hónapban akkora siker lesz hogy egyből betolják majd hogy a további részek felújítása is érkezhet majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...