Elszólta magát a szinkronszínész a God of War Ragnarök folytatását illetően

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Tyr hangjáért felelős színész a múlt hétvégén megrendezett PAX East 2023-on nem bírt parancsolni a szájának: elég egyértelműen a God of War Ragnarök folytatására utalt.

A PAX East 2023 keretében kapták mikrofonvégre Ben Prendergastot a God of Warral kapcsolatos kerekasztal-beszélgetésen. Tyr szinkronhangja amikor a Ragnarökben megszólaltatott karakterről beszélt, azt mondta, "csak szólok, nem ez az utolsó, hogy láttad Tyrt".

Prendergast ugyan elárulta, hogy keveset tud a God of War-sorozat jövőjéről, de aláírt egy titoktartási szerződést, amely megtiltja számára, hogy további információkat közöljön, noha a rajongóknak ez az apró elszólás is pont elég volt arra, hogy már a folytatásról kezdjenek fantáziálni.

Érdemes megjegyezni, és talán nem is spoilerezünk sokat, ha azt mondjuk, a Ragnarök befejezése szándékosan nyitva maradt az esetleges további kalandok miatt. Mindenesetre a Sony Santa Monica még nem nyilatkozott erről, csupán a DLC-kre tettek utalásokat. Várjuk a hivatalos megerősítést!

3.
3.
Dante McFarlane
#1: https://godofwar.fandom.com/wiki/World
2.
2.
DragonBleacPiece
kell a casualoknak is valami móka..egy kis csihi-puhi a videók közben
1.
1.
Shao Kahn
Bár én tisztelem és kedvelem a god of war 2018-at és God of War Ragnarokot, de azt remélem nem találják ki, hogy más népek mitológiájában folytatódjon. Ha már itt tartunk, én azt nem értettem soha, hogyan kereszteződhetett benne a viking és görög mitológia. Mint ahogy azt sem hogy hogyan létezhet Midgard a God of war 2018-tól kezdve, ha már Kratos a görög mitológiás sorozatban teljesen elpusztította a Földet és minden életet rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...