Ingyen adják a Final Fantasy XIV Stormblood kiegésztőjét

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Square Enix jóvoltából mától egészen május 8-ig ingyen lecsaphatunk a Final Fantasy XIV második nagyobb expanziójára, a Stormbloodra. Csupán a Starter Edition megléte szükséges hozzá.

A Stormblood 2017-ben jelent meg a Final Fantasy XIV-hez, ez a második nagyobb kiegészitő a Heavensward után. A játékosok két új kasztot - a szamurájt és a vörös mágust - választhattak benne, valamint felfedezhették Eorzea keleti régióját. A Square Enix olyan jó arc, hogy most ingyen hozzánk vágja az expanziót. Egészen május 8-ig szól az akció.

Mindössze a Final Fantasy XIV Starter Edition szükséges hozzá, és persze egy aktív előfizetés is, mivel az MMO havidíjas nyilván. A beváltást követően a kiegészítő a miénk marad örökre, ráadásul az összes platformon, azaz PC-n és PlayStationön is érvényes az ajánlat.

Ha eddig hosszabb időre jegelted a játékot, akkor sincs gond, május 8-ig ingyen visszatérhetsz hozzá 96 óra játékidő erejéig.

1.
1.
AbsurdShark
Oké, de ha a legfrissebb kiegészítőt megveszed, akkor az összes régit megkapod, ezzel együtt. Szóval gyakorlatilag semmi értelme.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...