Launch traileren a PC-s The Last of Us: Part I

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 28.
  • Videó
Link másolása
Egy feldúlt civilizációban, ahol a fertőzöttek és a mindennapi kihivásoktól megedződött túlélők élnek, hősünk, Joel arra vállalkozik, hogy a 14 éves Ellie-t az ország másik végébe kisérje. PC-re is befutott a Naughty Dog játéka.

A várakozásnak vége, hiszen PC-re is befutott a Naughty Dog számos Év játéka-díjat bezsebelt játéka, a The Last of Us: Part I. Az anyag már elérhető a Steamen és az Epic Games Store-ban. Még egy launch trailert mutatunk róla:

11.
11.
hedzsooo
10.
10.
hedzsooo
#2: Persze-persze, nem is akartam ezzel celozgatni, utalni olyasmire hogy a ti, v. barki hibaja lenne ez a sajto reszerol.

Ennel a szitunal 1ertelmuen a keszito+kiado a ludas, erre is probaltam mindossze felhivni a figyelmet, hogy ha a kiado ennyire nem bizik a sajat portekajaban (Illetve nagyon jol tudjak maguk is hogy 1 rakas xar meg amit csak azert is megjelentetnek mert az elorendelesek visszamondasa ugye meg nem lenne jo nekik...) hogy megjelenes elott a nagyobb oldalak sem tesztelhetik a sajto reszerol, akkor nesze nekunk, ezt kapjuk toluk...
9.
9.
crytek
#8: Azért durva hogy egy viccet se vagy képes feldolgozni nagyon kemény.. bele ne halj azért
6.
6.
crytek
Nincs ezzel semmi gond. Az hogy akár 1 órát is dolgozhat a gép a Shader-Caches miatt az semmiség ahhoz képest hogy sokan éveket vártak az esetleges p-s portra.. De sírni kell mert az a menő

VGA teszteket nézegetném ,de ezekszerint a sony joggal nem adott előre senkinek pc-s tesztpéldányt mert még csak most készülnek..

4090-el bírja 4k max 60fps felett..ami teljesen jó mert ez már egy népkártya

https://youtu.be/ju3I0qoPKU8
5.
5.
markoci555
Direkt cseszi el a Sony, hogy aztán ne kelljen több cuccot pc-re hozni?
(szerk: tisztában vagyok vele hogy a portolásra fel lett véve valami iron galaxy, de valakinek rá kellett bólintani)
4.
4.
Zanetti
Nem véletlen, hogy csak a megjelenés napján kaptatok hozzáférést. Nagyon jól tudták, hogy még nincs olyan állapotban a játék, hogy megjelenhessen, de ez manapság nem probléma...
3.
3.
Chdz
Iron Galaxy ismét jött, látott, győzött.. Egyébként a Nixxes-t mi a hóhérnak vették meg, ha nem az csinálja a PC verziót? Nem, inkább leégetik magukat az Iron-nal. Oké. Tipikus az a húzás, hogy minnél olcsóbban megcsinálni, itt az eredménye. Akkor még asszem megint várunk pár hónapot rá... :D:D
2.
2.
sirdani
A legtöbb oldal - és köztük mi is - csak ma, a megjelenéssel együtt kaptak hozzáférést a játékhoz, úgyhogy pár nap türelmeteket kérjük, és jövünk a PC-s teszttel! :)
1.
1.
hedzsooo
Eddig nem sok jatekos orul neki tulzottan oszinten a Steamen ennek a PC-s verzionak de hat vartam ra cirka 10 evet, ugyhogy par honap extra varakozas nalam mar nem oszt vagy szoroz, csak kalapaljak ki meg 1 piciket akkor.


Mikor az uj/PC-s verziorol nem jon kulon teszt 1ebkent nagyon sehonnan a jatek megjelenese elott, az azert mar into jel arra, hogy hagyjuk a fenebe az elorendelest. :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...