Az Asteroid City című film trailerében Tom Hanks földönkívüliek után nyomoz

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Wes Anderson filmje: az Asteroid City ma megkapta a legújabb előzetesét, ami az 1950-es évek amerikájába repít el bennünket.

Wes Anderson nem vesztegeti az idejét, 2023-ra két mozifilmet is tervezett. Ezekből az egyik, az Asteroid City ma egy előzetessel is gazdagodott, amiben megnézhetjük, ahogy Tom Hanks űrlényekre vadászik egy kitalált, sivatagos amerikai kisvárosban. Jól hangzik, nem? 

Az Asteroid City a szokásos, a rendezőjétől jól ismert színészgárdájával büszkélkedhet, mint Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Edward Norton, Jeff Goldblum vagy Willem Dafoe. De hozzájuk más, nagy nevek is csatlakoztak: Tom Hanks, Margot Robbie és Steve Carell. 

Ha kíváncsiak vagytok a humorral teletűzdelt játékflm bemutatójára, akkor hajrá! 

A másik tervezett 2023-as film pedig nem más lesz, mint a The Wonderful Story of Henry Sugar Netflix-adaptációja, amiben Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes és Dev Patel is feltűnik majd.

3.
3.
Grabowsky30+
Imádom Wes A. filmjeit egy zseni a csávó. Ezt is nagyon várom.
2.
2.
silkgoat
#1: valoszinuleg olyan gyenge mint a tobbi Wes Anderson film...azaz tuti zsenialis. Inkabb ne nezd meg ha nem ismered a filjeit. Meg a vegen te is rajongo lennel. Bar az irasod alapjan nem, nem leszel az :D
1.
1.
Shao Kahn
Hát engem nem győzött meg az Asteroid city trailere, hiába a nagy nevek benne. Elég gyengének tűnik látatlanban is, és szerintem kb. annyi köze lesz a földönkívülíekhez, mint az UFÓ vadászok című filmnek, amivel ezt az évet nyitottam, és nagyon pórul jártam vele, mert egy kanyi földönkívüli sem volt benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...