A Netflix kontrollerré alakítaná át az iPhone-okat

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 30.
  • Pletyka
Link másolása
A streamingszolgáltató iOS appjának kódjában fedeztek fel érdekes részleteket, amivel a cég egy nagy lépést tehet afelé, hogy a nappalikban ne csak a filmek és sorozatok, de a játékok terén is számottevő szereplő legyen.

A Netflix már egy ideje próbálkozik számottevő piaci szereplővé válni a videójátékok terén is, a 2021-es indulás óta jelentősen nőtt az elérhető játékok száma, amit tovább igyekszik gyarapítani a cég.

Azonban ilyen ambíciók mellett nem hagyható ki a lehetőség, hogy a játékaikat minden olyan platformon játszani lehessen, ahol a Netflix szolgáltatása elérhető. Egy Twitter-bejegyzés szerint a Netflix iOS rendszerhez készített appjának kódja tartalmaz arra utaló jeleket, hogy lehetősége lesz a felhasználóknak a TV-jükön játszani a Netflixes játékokat, illetve a telefonjukat ilyenkor kontrollerként használhatják majd.

Ennél több sajnos nem derül ki, így nem egyértelmű, hogy ezek a játékok magán a TV-n futnának a Netflx appon belül, vagy a telefonon, ahonnan gyakorlatilag streamelné a rendszer a képet a TV-re

Chrissy Kelleher, a Netflix szóvivője, nem kívánta kommentálni a hírt.

1.
1.
csongor1996
Érintőképernyőt irányításra használni konkrétan lehetetlen, ha közben a tv-t nézi az ember. De lehet csak én vagyok a béna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...