A Netflix tovább bővíti a játékpalettáját

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 20.
  • Hír
Link másolása
A streamingszolgáltató már pár éve belépett a mobiljátékok piacára. Az előfizetéssel játszható játékok listája komoly bővülés előtt áll, kérdés, hogy fognak-e velük foglalkozni az előfizetők.

A Netflix mobiljátékokkal foglalkozó részlege a 2021-es indulása óta fokozatosan bővült, és pár komolyabb játék is landolt a kínálatukban, hogy csak a legutóbbi TMNT-játékot említsük. A streaming szolgáltató azonban most rákapcsol a tempóra, és igyekszik a játékosok figyelmét felkelteni a kínálat bővítésével.

Március 28-cal elérhető lesz a Terra Nil, április 18-án érkezik a Ubisoft második játéka a kínálatba, a Mighty Quest Rogue Palace (az első a Valiant Hearts folytatása volt). De teljesség igénye nélkül olyan címek is elérhetők itt, mint a Into the Breach mobilos verziója, vagy a népszerű reality show-hoz kapcsolódó Too Hot to Handle: Love is a Game.

Még az idén összesen 40 játék kerül be a kínálatba, további pedig 70 a fejlesztés valamilyen stádiumában van. 2024-ben a Monument Valley és annak folytatása válik a katalógus részévé. Ezek jelenleg az Apple's Arcade szolgáltatásban érhetők el, kérdés, hogy megmaradhatnak-e mindkét platformon.

Hivatalos számok nem közölt a cég, azonban még a nyáron végzett felmérés alapján a Netflix előfizetők körülbelül mindössze 1 százaléka próbálta ki a cég játékait. Frissebbet egy újabb felmérésig, vagy a Netflix saját közléséig nem fogunk megtudni.

1.
1.
winter89
Nincs netflixem
Így nem érint :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...