Nyilvánosságra hozták az áprilisi Xbox Live Gold játékokat

Link másolása
A Microsoft bejelentette a 2023. áprilisi Xbox Live Games with Gold címeket, a listához csatlakozik a Peaky Blinders: Mastermind és az Out of Space is.

A Sony után a Microsoft is megújította az előfizetéssel elérhető játékainak a listáját. Íme, a 2023. áprilisi Xbox Live Gold újdonságai! 

Április 1. és 30. között az előfizetők bezsebelhetik majd az Out of Space: Couch Editiont, ami egy kooperatív stratégiai játék. Ebben az őrült világban megtapasztalhatják a játékosok, milyen az űrben összeköltözni a barátokkal. Eközben április 16. és május 15. között játszhatóvá válik majd a Peaky Blinders: Mastermind című puzzle-kalandjáték, ami az azonos című BBC sorozaton alapul. 

Azonban néhány korábban már csatlakozott címtől sem kell ma elköszönnünk: április 15-ig letölthető marad még a 19. századi természetfeletti horrorjáték, a Lamentum. Emellett még egy napig, azaz március 31-ig elérhető lesz a Trüberbrook és a Sudden Strike 4: Complete Collection.

Az Xbox Games with Gold címeket bárki ingyenesen a gyűjteményéhez adhatja, aki rendelkezik Xbox Live Gold fiókkal vagy Xbox Game Pass fiókkal.

A Microsoft egyelőre nem erősítette meg az áprilisi Xbox Game Pass címeket. 

2.
2.
Ca$Hman
Meg kellene már szüntetni a games with goldot, és ráfordítani a pénzt a gamepassra. Vagy lehetne a sima multizás meg a goldos kedvezmények mondjuk 2500/hó helyett 2000 ft, de kula "free" gamek nélkül. Kajak van aki ezeket hiányolná?
1.
1.
crytek
Meg is lepődtem volna ha megint kerül bele számomra értelmes cím. Így nem ért most csalódás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...