Íme, az áprilisi PlayStation Plus Essential játékok listája!

Link másolása
A Sony Interactive Entertainment bejelentette a 2023. áprilisi PlayStation Plus Essential játékokat, amiben többek között feltűnik a Sackboy: A Big Adventure és a Meet Your Maker.

Hónapról hónapra felfrissül a PlayStation Plus Essential videójátékainak a listája és ezúttal sincs ez másképp: az előfizetők áprilisban garantáltan nem fognak unatkozni. Három új címmel is zsebre vághatnak a játékosok, nézzük, mik is lesznek azok! 

Az előfizetők számára 2023. április 4-től már elérhető lesz a Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5) című aranyos, minden korosztály számára szórakoztató platformer, amiben a barátaiddal együtt tudod felfedezni a pályákat. Ugyanezen a napon csatlakozik majd a Meet Your Maker (PS4, PS5), amit már korábban bejelentettek a Sony munkatársai. Végül, de nem utolsó sorban pedig üdvözölhetjük a Tails of Iron (PS4, PS5) című komor, háború sújtotta országban játszódó, kézzel rajzolt RPG-kalandot is. 

A márciusi PlayStation Plus Essential játékok még április 3-ig állnak a szolgálatunkra, ezek pedig nem mások, mint a Battlefield 2042 (PS5/PS4), a Minecraft Dungeons (PS4) és a Code Vein (PS4). 

4.
4.
Yanez
Ez most tetszetős felhozatal!
3.
3.
crytek
#2: Az ilyen játékokat nem szoktam maxolni. Nem vagyok bolond.. Ha végig tudom vinni simán már szobrot faragok magamról
2.
2.
n_csacsi
#1
A zsákfiúnál ha maxolni akarod a pályákat, akkor engem az pl csomószor kiidegelt. Volt, hogy 1 pályát 20.-jára sikerült megcsinálni, hogy meglegyen a max gömb vagy buborék vagy minek hívjuk. Végére inkább skippeltem a játékot.

A Tails of iront bátran javaslom, nekem nagyon bejött.
1.
1.
crytek
Multis foson kivül a másik kettőt kiprobálom majd. Remélem a zsákfiunál nem szállt el az agyuk mint a little big 3nál. Az kegyetlenül tetszett de a game final 30 perce sose lett meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...