Jövő héten érkezik a Disney Dreamlight Valley legújabb frissítése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 30.
  • Letöltés
Link másolása
A jövő héten megjelenő új bővítésben Az oroszlánkirály további karakterei csatlakoznak Dreamlight Valley lakóihoz.

A Gameloft bejelentette a legfrissebb bővítést a Disney Dreamlight Valley videójátékához, ami új karaktereket, egy eddig még nem látott, beépíthető területet és további berendezési tárgyakat hoz az életszimulátor világába. A játékosok februárban már üdvözölhettek új arcokat a völgy életében, ugyanis legutoljára az Encanto főhőse, Mirabel és a mókás hóember, Olaf csatlakozott a lakókhoz. 

Ezúttal azonban ismét Az oroszlánkirály berkeiből érkeznek ismerős arcok a játékba, Zordon után most Simba, Nala, Timon és Pumbaa is a völgybe költözik. Ezzel a frissítéssel egy teljesen új realm is megnyitja kapuit a játékosok előtt: tovább bővíthetik, díszíthetik Dreamlight Valley városkáját. 

Egy életszimulátor játék bővítéséből nem maradhatnak el a berendezési tárgyak sem: a Disney kastély dizájnját fogják magukon viselni a mesés darabok. 

3.
3.
Extol
#2: Sajnos testvéremnek van csak PS-e de már már elköltözött
2.
2.
n_csacsi
#1 Ha Ps-ed van és premiumra előfizettél, akkor van fent demo. Én kipróbáltam és nagyon tetszett. Laza, chilles játék fárasztó napokra :D
1.
1.
Extol
Érdekes, hogy a fő gonosz hamarabb helyet kapott a játékban mint a főhősök. Kipróbálnám, mókásnak tűnik, mert a rajzfilm örök Disney kedvenc, amit akkor láttam mikor ment Balu Kapitány, meg a Gumimacik, melyeket mára sajnos úgy tűnik elfeledett/vagy már nem ismerhette meg a közönség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...