A Scott Pilgrim-animében visszatér a 2010-es mozifilm teljes stábja

  • Írta: szlav
  • 2023. április 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Újra hallatott magáról a Netflix gondozásában készülő Scott Pilgrim-animesorozat. Megtudhattuk, hogy a kultfilm színészei ismét eljátsszák majd a szerepeiket.

Egy bő évvel ezelőtt már hallottunk róla, hogy a Netflix animeként vinné képernyőre a Scott Pilgrim a világ ellen történetét, a jó hír pedig az, hogy a streamingszolgáltató azóta sem jegelte a projektet. A hét gonosz exszel szembeszálló basszusgitáros történetét eredetileg képregény formájában ismerhettük meg, készült belőle később videojáték, végül azonban Edgar Wright 2010-es mozifilmjével ért igazi kultstátuszba. A mai jó hír az, hogy a mozifilm ütős szereplőgárdája újra összeáll a már javában készülő animében.

Az eddig is tudhattuk, hogy Wright és az eredeti képregény alkotója, Bryan Lee O'Malley részt vesznek majd a munkálatokban, ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Már az is biztos, hogy Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Brie Larson, Chris Evans, Aubrey Plaza, Anna Kendrick, Kieran Culkin, Staya Bhabha, Alison Pill, Brandon Routh, Jason Schwartzman, Johnny Simmons, Mark Webber, Mae Whitman és Ellen Wong is visszatérnek majd, hogy újra eljátsszák az élőszereplős filmben játszott szerepeiket.

1.
1.
Zelgadis187
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...