Friss Need for Speed: Pro Street videó

  • Írta: rility
  • 2007. július 8.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi nap folyamán fény derült az új NFS első hivatalos autólistájára, mely 9 darab jármű nevét tartalmazta. Ma egy friss videóval leptek meg bennünket a fejlesztők.
A tegnapi nap folyamán fény derült a Need for Speed: Pro Street első hivatalos autólistájára, mely 9 darab jármű nevét tartalmazta. Ma pedig egy friss videóval leptek meg bennünket a fejlesztők.

A múviban egyetlen járművet láthatunk több különböző képállásból. A Nissan GT-R PROTO jellegzetes formáit alaposan szemügyre vehetjük, több mint 1 percen át csodálhatjuk eme gyönyörűségét a Nissan-nak. Az új videót a Yahoo! Video weboldalán tekinthetitek meg.

11.
11.
majoros25
Az autó nem semi és a grafó sem meg a fények ahogy végigcsillannak a kocsin szép munka remélem ilyen is marad vagy még jobb és azt út is jó volna ha már az igazi lenne mert a carbonban pocsék volt :D :)
10.
10.
kenny22
ez nem arra megy, h legyen benne akció!!! de látom ezt páran nem képesek felfogni... a grafikákát nézzétek.. visszatükrőződés stb.
9.
9.
rility
Ez a muvi csak az egyik nagy autó nevet akarta bemutatni, ezzel is feldobva a játékot, hogy micsoda nagyszerű járgányok is lesznek a játékban!
7.
7.
laca92
sztem is nagyon gyenge video! valami normális videót sem tudnak ki adni amiben több mindent láthatnánk...
6.
6.
naval
fa@om ki van ezekkel a semmitmondó videókkal.körbemegy a kamera egy autó körül,hurrá de jó!
5.
5.
vadlama
ez nem ide szól de fontos! Mért írtákl anno azt hogy keljünk korán ahhoz hogy a bétatesztre felíratkozzunk? Mert én este óránként felébredtem (kicsit kockán hangziki) és semmi változás nem volt az oldalon!
4.
4.
Waz
Mellete van még 1 videó amiben elmagyárázzak hogy figyelik az autó iránýitásaát mozgását.



GT-R proto filmecske alatt szóló zenét nem ismeritek??
3.
3.
felegyi
Én inkább nem is nézem meg!
2.
2.
mkmk88
nem sok minden derült ki ebből
1.
1.
LnB
miközbe néztem azon gondolkodtam h valyin mikor fog elindulni az a nissan... és a végére kiderült...soha...elég gyenge na... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...