Ingyenesen javítja a driftelő Joy-Conokat a Nintendo

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 3.
  • Hardver
Link másolása
A díjmentes szervizelés akkor is igénybe vehető, hogy ha az eszköz garanciája már lejárt. A ajánlat az Egyesül Királyságra, az EU-ra, Svájcra, Norvégiára és Lichtensteinre vonatkozik.

A Nintendo Support oldalán olvashatók alapján a japán konzolgyártó kiterjeszti az európai kontinensre is azt a gyakorlatot, amivel az USA-ban jelenleg is kezelik a Joy-Conok nem megfelelő működését, az úgynevezett driftelést. Ennek értelmében a Joy-Conokat díjmentesen javítják, amennyiben a tulajdonosokat azt a megfelelő módon eljuttatják a cégnek.

A javítás díjmentes akkor is, hogy ha az eszköz garanciája már lejárt. Akkor is ingyenes a szervizelés, ha a hibát nem a természetes kopás, hanem a nem rendeltetésszerű használat okozta. Az egyetlen kivétel, ha a hibát egy harmadik féltől származó kiegészítő okozta, például egy hordtok.

A Joy-Conok driftelése a Switch 2017-es megjelenése óta fennálló probléma, és bár az első évben azok, akik visszaküldték a gyártónak a hibás eszközt, új kontrollert kaptak, a második évtől kezdve már külön részleget nyitottak, amelynek feladata a hibás vezérlők javítása volt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...