Minden idők legjobb snipere is visszatér a Modern Warfare II új szezonjában

  • Írta: szlav
  • 2023. április 4.
  • Letöltés
Link másolása
Ha mond nektek valamit az a név, hogy Intervention, akkor jól tudjátok, hogy hova tart a sztori. A korábbi Call of Duty-játékok rajongóinak szánt szerelmeslevél lesz a Modern Warfare II harmadik szezonja.

Április 12-én kezdetét veszi a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 harmadik szezonja. Habár egyelőre még csak apró részleteket tudtunk meg arról, hogy milyen újdonságokat hoz a frissítés, amit eddig láttunk, alaposan felizzította bennünk a nosztalgiát.

Az FJX Imperium fantázianéven futó új mesterlövészpuska ugyanis gyakorlatilag a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2-ből ismert Intervention kiköpött mása. A két konzolgenerációval ezelőtti, dubstepre reszelő fragvideók elengedhetetlen sztárja egy lesz a három új fegyver közül, amelyet feloldhatunk a szezonális csatabérlet ingyenes szintjein.

A fenti videóban egyébként egy-egy rövid snitt erejéig láthattuk az egyik új 6v6-os pályát is, amely szintén megérdemel egy misét. A Pelayo's Lighthouse néven futó térkép ugyanis egyfajta remake-je lesz a szintén az eredeti Modern Warfare 2-ből ismerős Estate-nek - legalábbis az emeletes kabinházat mindenképpen megtaláljuk majd rajta.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...