Fejlődik a Call of Duty csalás elleni eszköze

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 5.
  • Hír
Link másolása
Az Activision frissitette a Call of Duty csalás elleni eszközét, a rendszer ezentúl észleli, ha a felhasználó egy harmadik féltől származó hardverrel próbál tisztességtelen előnyhöz jutni.

Folyamatosan fejlődik az Activision Ricochet névre keresztelt csalás elleni rendszere: most már azt is felismeri, ha egy külső gyártó hardvereszközét csatlakoztattuk a gépünkhöz, így a csalók csökkenthetik a fegyverek visszarúgását a Modern Warfare II többjátékos módjában, vagy a Warzone 2-ben. Ha a gyanú felmerül számítógépen vagy konzolon, egy figyelmeztetés kapnak az érintettek a menüben, és komolyabb megrovást kockáztatnak, ha továbbra is használják a kiegészítőket:

Ezen kívül élesedett a Replay-rendszer, amely elsősorban a fejlesztőknek jön jól, hiszen minden meccset vissza tudnak nézni, ha túl sok panasz érkezne a tisztességes játékosoktól. Ami az apróbb változásokat illeti, a játékosok rejtve maradhatnak a csalók elől, vagy csak simán elvehetik tőlük a fegyvert, vagy éppen extra páncéllal védhetjük magunkat a cheaterekkel szemben.

Minden egyéb változásról érdemes átnyálazni az alábbi blogposztot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...