Nintendo Switchre tart az Aliens: Fireteam Elite

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A hónap végén Nintendo Switchre is megjelenik az Aliens: Fireteam Elite, bár nem nativ verzióról van szó, csupán a felhőn keresztül élhetjük át a külső nézetes shootert.

Az Aliens: Fireteam Elite cloud-verziója még ebben a hónapban megjelenik Nintendo Switchre. A kiadást az Ubitusnak köszönhetjük, ez a cég hozta el a Hitman 3-at, az A Plague Tale: Innocence-t és a Controlt a hibridkonzolra a felhőn keresztül.

Az eredetileg 2021-ben megjelent játékot már előrendelhetjük, sőt egy ingyenes demót is letölthetünk az eShopból, ha eddig még egyik platformon sem próbáltad.

A megjelenés tehát 2023. április 26-án esedékes. Egy rövid előzetes mutathatunk a premier örömére:

 

2.
2.
cobrausa24
Amúgy mennyire érdemes ezzel a játékkal foglalkozni (bármilyen verzióval, nem kifejezetten Nintendo Switch-el)? Milyen érzés vele játszogatni? Például, ha egy Back 4 Blood-hoz akarom hasonlítani, akkor mire számítsak vagy ehhez viszonyítva milyen ez az Alien: Fireteam Elite? Most nem jut eszembe más hasonló játék így hirtelen, amihez lehetne hasonlítani.
Bár videókon azt láttam, hogy a környezet nem túl változatos, de az érzete nem tudom, hogy mennyire van kidolgozottan megcsinálva.

Aki ment már vele egy kanyart és van összehasonlítási alapja mondjuk az előbb említett B4B-hez képest, írja már meg légyszi :)
1.
1.
hedzsooo
Kiraly, biztosan a legtobbjuk nagy segitseg lesz ebben a co-op jatekban azoknak, akik eger+bill. komboval nyomjak, lonek az alienek szemei koze mellettuk majd! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...