Indul az XDefiant bétája, rengeteg új látnivalót kaptunk

  • Írta: szlav
  • 2023. április 14.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft akciójátékainak legnevesebb frakcióit vegyítő lövölde újabb bétakört tart. Ennek alkalmából egy csokor áttekintő előzetest is kaptunk a játékhoz.

A Ubisoft saját Call of Duty-klónka, az XDefiant nem finomkodik - egyetlen laza mozdulattal küldi közös pályára a Cleaners (The Division), a DedSec (Watch Dogs), az Echelon (Splinter Cell), a Libertad (Ghost Recon) és a Phantoms (Ghost Recon) operátorait. Habár a megjelenés még odébb van, a most induló, és egészen április 24-ig tartó zárt bétában már ti is próbát tehettek a játékkal - erre találjátok a regisztrációt.

De azoknak is hoztunk bőven látnivalót, akik egyelőre csak kívülről szeretnének ránézni a free-to-play lövöldére. Az alábbi előzetesek mélyebb betekintést engednek az XDefiant játékmenetébe, láthatjuk a frakciókat és a hozzájuk párosuló egyedi képességeket, videóra kerültek a fegyverek, térképek és játékmódok, de még a játék szezonális felépítéséről is megtudhattunk egyet, s mást.

Az XDefiant free-to-play címként érkezik majd PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Amazon Lunára. Ahogy említettük, a zárt bétateszt már elindult, és egészen április 24-ig tart majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...