Egymillióan vetették rá magukat az XDefiant bétájára

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 22.
  • Hír
Link másolása
Hiába sújtották szerveroldali gondok az XDefiant zárt bétatesztjét, az érdeklődők nagy vehemenciával vetették rá magukat a korai próbalehetőségre. A free-to-play lövölde több mint egymillió játékost vonzott.

A Ubisoft 6v6-os free-to-play shootere már a zárt bétateszt során is elképesztően népszerű. A kiadó szerint több mint egymillió játékost vonzott a próba, egy ideig még a Modern Warfare II nézettségét is megelőzte a Twitch népszerűségi listáján.

Az XDefiant egyébként egy gyorsabb, pörgősebb alternatívája a mai Call of Duty-játékoknak, nem beszélve arról, hogy ingyenes is. Producere az a Mark Rubin, aki az első két klasszikus Modern Warfare producere volt. Itt nincs skill-alapú szerverkereső, és a hagyományos játékmódokon felül Overwatch-szerű Escort-módot is találunk benne.

Noha a szerverek nem mindig voltak a helyzet magaslatán, biztató jövőnek néz elébe a shooter, a zárt bétát ráadásul április 25-ig kitolták. A hivatalos oldalon lehet regisztrálni rá, de már a bétába bekerült barátaid is bármikor meghívhatnak téged.

Pontos megjelenési dátum még nincs, azonban egy nyílt bétatesztre mindenképp sor kerül a premier előtt PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Amazon Lunán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...