Teljesen átalakult a DOTA 2 térképe

  • Írta: szlav
  • 2023. április 23.
  • Hír
Link másolása
A 7.33-as, New Frontiers néven futó frissítés mintegy 40 százalékkal tette nagyobbá a DOTA 2 jól ismert pályáját. A változtatások alapjaiban változtathatják meg a MOBA játékmenetét.

Az elmúlt tíz évben soha nem változott még annyit a DOTA 2 egyetlen pályája, mint most, a 7.33-as játékmenet-frissítésben. A Valve ugyanis fogta magát és 40 százalékkal nagyobbá tette a térképet, de az eddig ismert terepet sem hagyták érintetlenül. Ízelítőként íme, a frissítést kísérő cinematic:

Természetesen a fő épületek és a három lane-re bontott struktúra megmaradt, a kívül eső területeket és a fő ösvények közti dzsungelt azonban alaposan átalakították. Új dzsungel-mobok, táborok és átszabott látószögek várják majd a játékosokat, de még Roshan is új otthont keresett magának: mostantól két új odúban is összefuthatunk a pálya legkeményebb szörnyetegével. További érdekesség, hogy a pálya csücskein egy-egy portált is találhatunk, melyek segítségével pillanatok alatt átszelhetjük a terepet, alaposan meglepve az ellenfeleinket.

Mindez azonban csak a jéghegy csúcsa. A Valve egy hatalmas új aloldalt szentelt a New Frontiers újdonságainak, vagyis ha részletekbe menően szeretnétek tájékozódni a 7.33-as patch tartalmáról, akkor feltétlenül látogassatok el oda. Nagyon masszív a frissítés, szóval lesz mit lapozgatnotok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...