Több mint 10 millió játékos várja a Honkai: Star Rail startját

  • Írta: szlav
  • 2023. április 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Ezen a héten jelenik meg a Genshin Impact fejlesztőinek legújabb játéka. Már több mint 10 millió rajongó regisztrált elő a launchra, őket pedig alaposan meg is jutalmazzák a fejlesztőt. Addig is, nézzünk bele az új előzetesbe!

Az már a megjelenése előtt garantált, hogy a miHoYo legújabb játéka is hatalmasat fog futni. A Honkai: Star Rail április 26-án jelenik meg PC-re és mobilplatformokra (később PlayStation-konzolokon is elérhető lesz), de már most több mint 10 millió előregisztrációt jegyzett a kínai fejlesztőbrigád. Ez a szám azért fontos, mert ezzel a mérföldkővel a játékosok elérték, hogy a készítők a Star Rail Pass 20 szintjével és egy 4 csillagos karakterrel, Servallal kezdhessék a körökre osztott szerepjátékos kalandokat.

Mindeközben egy vadonatúj karakterbemutató előzetest is kaptunk. Habár a videó Seele-re fókuszál, egy másik visszatérő hős, Bronya is feltűnik a videóban - mindkét karakter ismerős lehet azoknak, akik játszottak a Honkai Impact 3rd-del.

Végezetül pedig érdemes megemlítenünk, hogy elindult a játék előtöltése is PC-n és mobilon. Ezzel egyébként a Honkai: Star Rail pillanatok alatt az App Store letöltési listájának élére ugrott számos régióban. A tanulság az, hogy továbbra is nehéz ellenállni az anime waifuknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...