Honkai: Star Rail Mobil, PC

A HoYo-verzumban játszódó, free-to-play RPG.

Ezek voltak a tegnap esti State of Play egyéb hírei

Nem csak a nagy, teátrális játékokról szólt a Sony tegnap esti műsora, hanem a kisebb és a multiplatformos címek is kaptak egy kis reflektorfényt. Nézzük hát, mit láthattunk még!

GC 2023: Hoyoverse-áradat a Gamescom műsorán

A GamesCom 2023-as Opening Night Live Show-ján szinte ömlesztve kaptuk a Hoyoverse játékainak anyagait: videón a Genshin Impact, a Zenless Zone Zero és a Honkai: Star Rail.

Júliusban jelenik meg a Honkai: Star Rail legújabb frissítése

A Honkai: Star Rail 1.2-es frissítése, ami az Even Immortality Ends névre hallgat, még júliusban landol a játékosok otthonaiba.

SGF 2023: Ezek voltak a Summer Game Fest egyéb hírei

A Summor Game Fest tele volt nagy bejelentésekkel, azonban jó pár kisebb lélegzetvételű, ám nem kevésbé érdekes dolgot is láthattunk. Íme, ezek voltak az este egyéb hírei.

A Honkai: Star Rail felülmúlja a Genshin Impact indulási számait

A Genshin Impact alkotóinak új játékát már több, mint 20 millióan töltötték le, pedig csak egy nap telt el a megjelenés óta.

Több mint 10 millió játékos várja a Honkai: Star Rail startját

Ezen a héten jelenik meg a Genshin Impact fejlesztőinek legújabb játéka. Már több mint 10 millió rajongó regisztrált elő a launchra, őket pedig alaposan meg is jutalmazzák a fejlesztőt. Addig is, nézzünk bele az új előzetesbe!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április utolsó hetében is ütős megjelenések várnak ránk. A hét legnagyobb durranása a Star Wars Jedi: Survivor lesz, de most kerül a mozikba A galaxis őrzői: 3. rész is.

Még meg sem jelent, de már most őrülten népszerű a Honkai: Star Rail

A Genshin Impact fejlesztőinek új játéka csak áprilisban jelenik meg, a legutóbbi előzetes után azonban elözönlötték a játékosok az előregisztrációt.

Áprilisban jelenik meg a Genshin Impact fejlesztőinek új játéka

Hamarosan érkezik a Hoyoverse legújabb fantasy-RPG-je, a Honkai: Star Rail. A bejelentéshez még egy előzetest is csatoltak a fejlesztők.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!