E3 2007: NFS Pro Street hírek, képek és videó

  • Írta: Daks
  • 2007. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA bejelentette, hogy nem lesz utcai verseny a Need for Speed: Pro Street-ben, kárpótlásul viszont kaptunk 9 új képet és egy videót!
Az EA bejelentette, hogy nem lesz utcai verseny a Need for Speed: Pro Street-ben, kárpótlásul viszont kaptunk 9 új képet és egy videót!


A most közzétett screenshotok tanúsága szerint a játékban lesz Nissan GT-R PROTO, 1970 Plymouth Hemi Cuda, 1995 Mazda RX-7, 1999 Mitsubishi Eclipse, 2006 Audi S4, 1986 Toyota Corolla GTS AE86, 2006 Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition, 2006 Volkswagen Golf GTI, és 2008 BMW M3 is, így újabb márkákkal bővült az októberben megjelenő új NFS autólistája. Reméljük hamarosan kapunk hivatalos carlistet is, és nem a képekből kell összeszemezgetnünk a majdan vezethető verdákat!

Ugrás a galériához

14.
14.
Black Dragon
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a burnout minden része egyre jobb az NFS meg az U2 óta egyre rosszabb :( én már nem várok tőle semmit, egyébként akinek anno ps1-re megvolt az NFS: High Stakes a törés meg a zárt verseny már vhonnan ismerős lehet :P (mondjuk ha jól tévedek csak 3 versenypálya volt, a többi máshol)
13.
13.
Glek ne szidd a Burnout-ot, mert még dühbe gurulok! xD
12.
12.
Madd Dogg
figy már, aki azt írja, hogy máskor is jó képek, és szar jáéték, annak a gépe szar. én ugyanazt láttam a Carbonban a monitoromon, amit a képeken. csillogás, gyönyörű kidolgozású autók. más hogy a környezetet elbaszták, és nekem maga a játék nem tetszett. de ezek kizárt, hogy rendereltek. kifejezetten NFS motor által gerjesztett ingame képek.
11.
11.
Glek
Hát szerintem ezek ingame képek, de a képkészítőt kapták le... :) Mert pl Forza 2-ben is sokkal szebb képeket lehet csinálni ha lefotózod az autód, mint amilyen maga a játék. De ezen nemtom mit kell meglepődni... ez a nextgen. Nem az ilyen gagyi Burnout, meg ilyesmik. Nemtom mi ebben a furcsa... EA jön Crysis-sel meg NFS:PS-el... Mind a kettő álleesős :D
10.
10.
batnor123
9.
9.
batnor123
mi az hogy rendelelt képek ezek mind x360-s képek.
8.
8.
Csacso
7: mindenre kijön csak 1-es Boxra nem
7.
7.
Kiskovka
Miért még melyik jött ki magyarul, mert mostanában eléggé levagyok maradva gamék terén:S

Ez kijön ps 2re is vagy csak 3ra???
6.
6.
Wes Craven
ezer hogy lesz drift :)) nem is tudom honnan a feltételezés hogy nem lesz :D ejnye :P

én a történetre vagyok kíváncsi, hogy miként fogunk haladni előre a játékban. Apropó, ez is magyarul jön már ki, igaz ?
5.
5.
joshfeed
Mindegyik render kep sracok.

Ez a tipikus EA technika.

Szep render kepek, aztan lo**** jatek.

El ne higgyetek hogy igy fog kinezni.
4.
4.
Waz
Nézetek meg az embereket.BRRRR. EA már változtathatna a papírbol kivágott szel fujta nézelődő tömegen.
3.
3.
Daveout
Már bocsi felegyi de melyik régi NFS ben láttál ilyen füstöt mint a 9-es screenshoton van??? Szerintem nagy lesz...tuningolás + zártverseny!!! szuper...már unalmas volt nekem legalábbis az utcai császkálás! Remélem a Driftet nem felejtik ki belőle...és persze azt is h októberre hazaér a boxom...:D
2.
2.
felegyi
Nekem annyira nem jön be!Tiszta régi NFS!
1.
1.
Micro Face
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...