PlayStationre tart a Gunfire Reborn

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Az eredetileg PC-re és Xbox-ra kiadott co-op roguelite shooter PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelenik meg júniusban, az utóbbi konzol dobozos kiadást is kap majd.

A fejlesztő Duoyi Games még 2020 májusában indította el korai hozzáféréses modellben a Steamen a játékot, majd 2021 novemberében teljes megjelenést kapott. Végül 2022 októberében Xbox konzolokra is megjelent a Gunfire Reborn a 505 Games gondozásában.

A kiadó bejelentette, hogy a játék 2023. június 1-jén jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, az ára pedig 19,99 dollár lesz. A PlayStation 5 verziónak lesz fizikai kiadása is, ami 29,99 dollár lesz.

A játék egy roguelite akció FPS, némi RPG elemmel megfűszerezve. A random generált pályákon a műfajnak megfelelően véletlenszerűen vehetünk fel fegyvereket és egyéb tárgyakat, és küzdhetünk meg a ránk támadó ellenfelekkel és főellenségekkel. Több játszható karakter közül választhatunk, mindnek más-más egyedi képessége van, így a játék újrajátszhatósági faktora magas. A cel shaded grafika és a négy fős co-op pedig igyekszik még időtállóbbá tenni a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...