A Super Mario Bros. Movie előtt tiszteleg a Lego

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Lego bejelentette, hogy idén nyáron egy újabb csomag Mario tematikájú készletet dob a piacra. Ennek a címe pedig a Donkey Kong's Tree House lesz.

A Lego egy új, eddig még nem látott készletekkel készül a nyárra, ami majd augusztus 1-jén kerül a boltokba: érkezik a Donkey Kong's Tree House! Mivel a Kong család kiemelt szerepet játszott a Super Mario Bros. Movie-ban, ami igencsak nagy sikert aratott a mozikban, a játékgyártó cég ezzel a kiegészítő szettel szeretne tisztelegni a nemrégiben debütált film előtt. A kampány eredetileg nem csak egy, hanem egyből négy csomagot tartalmaz:  Donkey Kong's Tree House, Diddy Kong's Mine Cart Ride, Dixie Kong's Jungle Jam és Rambi the Rhino.

Ezek a látványos, a Super Mario Bros. Movie hangulatát idéző figurák és épületek mind-mind használhatóak lesznek a korábban kiadott Lego Mario, Luigi és Peach figurákkal is. 

A Lego ezzel az ötletével is valószínűleg belopja magát a gyermekek és a játszó felnőttek szívébe, mivel a Deadline legfrissebb jelentései szerint a mozifilm a harmadik hétvégén is óriási bevételt produkált. Sőt, jó úton halad az 1 milliárd dollár feletti globális bevétel felé is. 

1.
1.
Nothing
Ez nem is hype train. Ez már valami hype transzszibériai expressz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...