A Respawn vezérigazgatója örülne, ha megvalósulna a Titanfall 3

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Respawn vezérigazgatója, Vince Zampella elárulta, hogy "szívesen látna" egy harmadik Titanfall-játékot, de szerinte még nem állnak rá készen.

A Respawn vezérigazgatója, Vince Zampella a Barron's-nak adott interjújában, amit az Eurogamer segítségével lehet elérni, beszámolt arról is, hogy hogyan képzeli el a Titanfall-franchise jövőjét. Beszélt arról, hogy tulajdonképpen még semmi nincs kőbe vésve és hogy jelenleg nem dolgoznak semmilyen projekten ezzel kapcsolatban. Azonban azt kihangsúlyozta, hogy a fejlesztőknek ez egy kifejezetten kedves franchise, és azt is, hogy úgy vette észre: a játékosoknak egyaránt. 

Majd amikor a Titanfall egy új részének a létrejöttéről kérdezték, hozzátette: "Utálok igent mondani, hogy aztán az emberek belekapaszkodjanak, majd felnyársaljanak, amikor az nem valósul meg. De szeretném látni a Titanfall 3-at."

A CEO azt is hozzátette, hogy ha érkezik majd a játék, akkor azt úgy kell kitalálniuk a fejlesztőknek, hogy mind a Titanfall-franchise rajongóinak, mind az Apex Legends-en nevelkedett játékosoknak megfelelő legyen. "Okosan kell kitalálnunk, hogy hogyan csináljunk valamit, ami nem zavarja össze azokat, akik Apex-rajongók és ebben a játékban ismerkedtek meg az univerzummal, de még nem feltétlenül Titanfall-rajongók. Nehéz kérdés, amire nehéz válaszolni." - egészítette ki a gondolatmenetét Vince Zampella. 

Mindenesetre a jövő még kiszámíthatatlan: reménykedjünk abban, hogy a lehető legjobb időben és a legmegfelelőbb ötletekkel érkezik majd a Titanfall 3, hogy ne vessen árnyékot a franchise korábbi tagjaira.

2.
2.
Kamukaze
Én is szívesen látnám!
1.
1.
crytek
Olyan frankó single kampánnyal mint a 2-ben jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...