Xbox Games Showcase és Starfield Direct június 11-én

Link másolása
A két műsort egymást követően közvetítik majd a hivatalos Xbox csatornákon, várhatón nagy bejelentéseket kapunk az elsőben, és friss részleteket a másodikban.

A livestream dátumáról már korábban írtunk, a Microsoft hagyományosan az E3 előtti vasárnap tartotta önálló eseményeit. Mivel idén elmarad az E3, így ez a műsor lesz a fő attrakció is egyben. Nem is csoda, hogy a Starfield önálló műsort kap, közvetlenül a "sima" prezentáció után. Most pedig már a műsor időpontja is ismert, magyar idő szerint este 19:00-től követhetjük nyomon a streamet YouTube-on és Twitch-en, sőt a siketek és nagyothallók számára angol és brit jelnyelvvel, valamint angol nyelvű hangleírással is nézhetők lesznek a bemutatók az Xbox másik Twitch-csatornáján.

A hivatalos bejelentés ugyan nem részletezi, hogy miről fog szólni az első műsor, azonban ha lehet találgatni, akkor a Forza Motorsport, a Fable-reboot és a Senua's Saga: Hellblade II kapcsán is kaphatunk némi friss infót, viszont a legbiztosabb téma a Game Pass lesz, és az oda érkező új címek.

A Starfield Direct pedig teljes egészében a Bethesda sci-fi RPG-jének lesz szentelve, ami Todd Howard szerint egyszerre lesz a stúdiótól megszokott, mégis a maga módján egyedi alkotás. Június 13-án pedig tartanak egy Xbox Games Showcase Extended című streamet is, ami a két nappal előtte látott játékok kapcsán készült interjúkból fog állni.

7.
7.
crytek
Aztabrutál milyen cikkbe futottam másutt...

"A Microsoft beavatkozott a Starfield-nél, hogy elkerüljék a Redfall hibáit"

Mennék oda melozni.. kb évekig melozok azt fentről le se szarnak nem járnak rám azt csinálok amit akarok.. :)
6.
6.
Sophisticated Karen
#5: Azert ez nem biztos. A Betheda mar csinalt jo jatekokat bar mondjuk a MS jelenlete valoszinuleg nem segit. Bizok benne hogy jo lesz. A GP-vel meg mond mar meg hogy pontosan mi a bajod? A PSn is van ilyen szolgaltatas csak uj jatekok nelkul es tobb selejtel, de PS cikkek alatt nem latom a hasonlo frocsogest.
5.
5.
zoli12i
Giga bukta lesz (kritikailag).
De GP-be pont jó lesz.
4.
4.
csoki0619
Sztem aki Starfield-et akar, ott a No Mans Sky.
3.
3.
norbi27
#2: Kételyek merülhetnek fel a Starfielddel kapcsolatban, de nem a Redfallból kell következtetni. Egészen más liga a kettő. A M$-nak ráadásul az kiemelt fontosságú cím, nem nagyon hibázhatnak.
Agyonpromózás pedig kell. Mit ha nem a Starfieldet? Csak most már illene megfelelni az elvárásoknak a Halo Infinite és a Redfall után.
Ha bukó lesz, szerintem PR Phil is repül.
2.
2.
crytek
Redfall agyonpromozása után, most elkönyvelhető hogy a starfield is bukta lesz.
1.
1.
hedzsooo
A Baldur's Gate 3 fullos veriojanak a megjelenese mellett meg ebben a Starfieldben bizok az iden, hogy igazan tartalmas lesz majd! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...