Most három ingyenes játékkal vár az Epic Games Store

  • Írta: szlav
  • 2023. május 4.
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten sem érdemes lemaradni az Epic ajándékairól. Most teljesen ingyen bezsebelhetünk két izgalmas platformert és egy retro hangulatú versenyjátékot.

A csütörtök délután minden héten egyet jelent az Epic Games Store újabb ingyenes játékaival. Ezen a héten különösen jól csemegézhetünk, hiszen most három ajándékkal bővíthetjük a gyűjteményünket. A sort az Against All Odds című ügyességi partijáték nyitja, melynek résztvevői a megépíthetik és meghódíthatják a legelborultabb akadálypályákat. A második cím a Horizon Chase Turbo, amely a klasszikus Outrun stílusát eleveníti fel. A harmadik címünk pedig egy kicsiknek és nagyoknak is imponáló akció-platofrmer, a Kao the Kangaroo. Csapjatok le a játékokra az Epic weboldalán vagy a PC-s kliensben!

Gyakorlatilag már hagyomány, hogy az áruház minden csütörtökön lerántja a leplet a következő hét ajándékairól. Ez most (a cikkünk írásakor legalábbis) nem történt meg, vagyis egyelőre rejtély, hogy mivel vár minket az Epic Games Store hét nap múlva. Ennek ellenére biztos, hogy jövő csütörtökön is érdemes lesz ránéznünk az akcióra. Addig is, jó játékot kívánunk az új szerzeményekhez!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...