Horizon Chase Turbo PC, PS4, SW, XBOXONE

Az anyag az Out Run és a Top Gear (nem a dokusorozat) hangulatát és látványvilágát idézi. A vizualitás nagyon hasonlít a korabeli 16-bites címekre, annak ellenére, hogy 3D-s lesz.
Típus:

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Megérkeztek az Epic Games Store heti ingyenesen bezsákolható játékai, amelyekben ezúttal a száguldásé lesz a főszerep - nem csak négy keréken, de kék sündisznólábakon is.

Ütős címekkel nyit a Humble Choice

Végre megérkezett a Humble Monthly Bundle-t felváltó Humble Choice, és a várakozásoknak megfelelőn nem is kellett csalódnunk benne. Shadow of the Tomb Raider, Blasphemous és Ancestors: Legacy is van a kínálatban.

Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

A tartalmas júniusi felhozatal után júliusban is egészen ígéretes játékduóval jelentkezik majd a PlayStation Plus. Ezúttal viszonylag friss játékok lesznek elérhetőek a szolgáltatás előfizetői számára.

Horizon Chase Turbo - érkezik a Switch-verzió

Az autós versenyjátékok 16-bites aranykorszakát idéző Horizon Chase Turbo egy vadonatúj előzetes mellé végre megkapta a végleges megjelenési dátumát is Nintendo Switchre. Novembertől indulhat a retrózás.

Elérhető a Horizon Chase Turbo demója

Az Aquiros Game Studio versenyjátéka hűen idézi a 16-bites arcade címek jellegzetességeit, így nosztalgiázásra tökéletes lesz, főleg, hogy modern, de mégis retro stílusjegyeket viselő grafikával operál. Már ki is próbálhatjuk.

Retro versenyjáték lesz a Horizon Chase Turbo

A Horizon Chase Turbo nem titkoltan a kilencvenes évek arcade autóversenyeit szeretné megidézni, és bár a grafika 3D-s lesz, nagyon emlékeztet a korabeli 16-bites címek stílusára.