Bezárt a Concrete Genie fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 6.
  • Gyászhír
Link másolása
A PlayStation egyik kisebb belső stúdiója, a PixelOpus csapata lehúzta a rolót. A 2014-ben alakult csapat olyan címeket tett le az asztalra, mint a Concrete Genie és az Entwined, de az új projektjük már megy a süllyesztőbe.

A PixelOpus csapata a Twitteren jelentette be, hogy "a kaland véget ér", és június 2-án végleg lehúzzák a rolót. A stúdió a Sony házon belüli csapata volt, leginkább az Entwinedról és a Concrete Genie PS4-es címről volt ismert.

"Mivel már az új jövőre tekintünk, szívből jövő köszönetet szeretnénk mondani a szenvedélyes játékosok millióinak, akik támogattak minket és a küldetésünket, hogy gyönyörű, ötletes játékokat készítsünk." - olvasható a közleményben.

A PlayStation Studios rendszeresen felülvizsgálja projektjeit, hogy azok megfelelnek-e a cég hosszú távú stratégiájának, sajnos a PixelOpus új alkotása nem ment át a rostán, ezért a stúdió bezárása mellett döntöttek.

Egy 2021-es jelentés szerint a srácok a Sony Picturesszel együttműködve egy PS5-ös játékon dolgoztak az Unreal Engine 5-tel. Sajnos a projektet elkaszálták.

2.
2.
csoki0619
Kár értük, a Concrete Genie egy nagyon ötletes és szórakoztató kis cucc volt.
1.
1.
crytek
Előtte még megcsináltattam volna belőle egy multiplatform verziót ugyanis a Concrete Genie király cucc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...