Concrete Genie PS4

A PixelOpus új játékában életre kelnek a festményeid.
Típus:

Íme, a PlayStation Plus februári kínálata

A januári kínálat után sem húzza be a kéziféket a Sony, és ismét három játékkal bővíti a PS5-tulajok PS Plus-előfizetés mellé járó játékainak listáját - méghozzá nem is akármilyen címekkel!

Concrete Genie teszt

Ash egy örök álmodozó, aki füzetének lapjaira vetett rajzain keresztül arról ábrándozik, hogy Denska kikötővárosa ismét olyan vibráló lesz, mint egykoron. Egy nap aztán életre kel az egyik rajz, és ezzel kezdetét veszi a nagy kaland.

Brit toplista: csak az ötödik helyen rajtolt a GRID

A FIFA 20 uralma továbbra is megingathatatlan, igaz, az elmúlt héten nem is érkezett olyan cím, amely komoly kihívója lehetett volna az EA Sports focis játékának. A GRID például csak az ötödik helyen rajtolt.

17 percnyi festészet a Concrete Genie-vel

A PlayStation Underground legutóbbi adásában egy újabb játékmeneti felvételt kaptunk a holnapi napon rajtoló alkotásról, melyben Denska városkája csak ránk és a festményeinket életre keltő varázsecsetre vár.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.

Októberben jelenik meg a Concrete Genie

Az eredetileg idén tavaszra ígért megjelenés után a PixelOpus végre hivatalosan is megerősítette, hogy októberben boltokba küldik a Concrete Genie-t, amiben egy Ash nevű fiatal művész által életre keltett világban kell helytállnunk.

Csak ősszel jelenik meg a Concrete Genie

Eredetileg az idei esztendő első felében mutatkozott volna be a Concrete Genie, de a tegnapi State of Playen a Sony megerősítette, hogy a játék csak 2019 őszén jelenik meg, továbbra is csak és kizárólag PlayStation 4-re.

Április végére csúszott a Days Gone

Úgy néz ki, mégsem jelenik meg jövő februárban a Sony nyitott világú zombis játéka. A fejlesztő több időt tölthet a Days Gone polírozásával, leghamarabb csak április végén játszhatunk vele.

E3 2018: Imádnivalónak tűnik a Concrete Genie

A PixelOpus játéka ugyan nem volt jelen a Sony konferenciáján, a kiadó viszont elhozta a demóját a Los Angeles-i rendezvényre. A tegnapi gameplay után most új jeleneteket kaptunk. Ash megfesti a város falait, és a rajzok életre kelnek.

E3 2018: Concrete Genie - életre kelt festmények

Legutóbb a tavalyi PlayStation Experience-en hallhattunk a PIxelOpus legújabb játékáról, a varázslatos világot bemutató Concrete Genie-ről, amiben a játék főhőse által lefestett dolgok életre kelnek.