Street Fighter 6 - jön a nyílt béta

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 9.
  • Korai verzió
Link másolása
A decemberi zárt bétával megegyező próbakört májusban tartják, és a Capcom tervei szerint az ebből származó visszajelzéseket felhasználják a játék megjelenése előtti finomhangoláshoz.

A játék hivatalos Twitter-oldala jelentette be a hatodik rész nyílt bétáját, amit magyar idő szerint 21-én 09:00-től 22-én 09:00-ig rendeznek meg. A bétában való részvétel előfeltétele, hogy legyen egy Capcom ID-nk, amit javasolt még a béta indulása előtt létrehozni, illetve a regisztráció során megadni a platformot is, amin a bétát szeretnénk kipróbálni.

A hétvége során főleg a Battle Hub funkcióira és a PvP-re lesz hangsúly fektetve, kezdve a klasszikus Street Fighter-játékok árkádos újrajátszásától egészen az Extreme Battle-ig, ahol különböző módosítók és szabályok teszik színesebbe az 1v1-es meccseket. Saját karaktert is létrehozhatunk, azonban jelenleg Capcom-fiókonként csak egyet, illetve saját karakterünk mellett Luke, Jamie, Ryu, Chun-Li, Guile, Kimberly, Juri és Ken is játszható karakterek lesznek. A Capcom vállalása szerint a bétával kapcsolatos visszajelzéseket felhasználják majd a játék finomítására, még a megjelenés előtt.

A Street Fighter 6 június 2-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...