Újabb karakter érkezik a Tekken 8 csapatába!

Link másolása
Az új gameplay előzetes bemutatja a rajongóknak a legújabb harcost, aki a Tekken 8-hoz csatlakozik. Nézzük, mit tud Hwoarang!

Ahogy azt már megszokhattuk, a Bandai Namco rendszeresen bombáz bennünket a gameplay előzetesekkel, amikben sorra tűnnek fel a Tekken 8 karakterei. Ezzúttal Hwoarangot láthatjuk akció közben, ahogy péppé veri néhány ellenfelét. Ő eredetileg a Tekken 3-ban debütált és úgy tűnik, méltó harcos lett ahhoz, hogy megjelenjen a franchise legújabb játékában is. 

A Tekken 8 egyelőre fejlesztés alatt áll, hogy hamarosan megjelenjen PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokra és Steamen keresztül PC-re. 

4.
4.
JohnSpartan
#3: Ugyan olyan gyors mint eddig, max dinamikusabb az egèsz cucc!

Hóvarangy mèg mindig epic de a közelébe sem èr Paul, disznó, rovaromnak!

Látom az egy gombos fatality-t nem hagyják ki... Pedig szerintem ritka nagy szar, bár a csíráknak így van nèmi esèlye legalább!
3.
3.
Nothing
Remélem, a videóban nem a játék végleges sebessége látható, mert ez így már túl gyorsnak tűnik.
2.
2.
Kamukaze
Emlékszem a 3. részben ha én vittem be az első rúgást, KO-val fejeztem be és még csak földet sem ért a szerencsétlen. (Azért az a sípcsont összerúgás elég vicces)
1.
1.
Shao Kahn
Remélem a Tekken 8-ban Hwoarang felhagy már azzal a megszállottságával, hogy folyton Jint akarja legyőzni. Én Jinnek drukkolok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...