Már tölthető a Daymare: 1994 - Sandcastle demója

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Resident Evil-sorozat kistestvére is megkapja a saját előzményjátékát idén augusztusban, a PC-sek viszont külön örülhetnek, hiszen a héten elérhetővé vált számukra a Daymare: 1994 - Sandcastle demója.

A külsőnézetes túlélőhorror a Daymare: 1998 előzménye, amiben Dalila Reyes különleges ügynököt irányítjuk egykori kormánykémként, jelenleg a H.A.D.E.S. szolgálatában. Feladatunk egyszerűnek tűnik: be kell hatolunk az USA egyik legfejlettebb kutatóközpontjába, ahol aztán elszabadul a pokol.

A rajongói projektként indult Daymare leginkább a Resident Evil sorozatból merít nagy kanállal, de megtalálta önálló hangját is. A Daymare: 1994 - Sandcastle PC-s demója már tölthető a Steamről, ebben a történet első fejezetét játszhatjuk végig, számos fegyvert kipróbálhatunk - még folyékony nitrogént is, ha épp fagyasztani szeretnénk a ránk törő rusnyaságokat.

A végleges változat augusztus 30-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A Switch-verzió valamikor utána.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...