Megvan az idei PlayStation Showcase dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony ledobta a bombát, ők nyitják a nyári játékbemutatók sorát, elvégre már a jövő héten esedékes lesz a PlayStation Showcase 2023. A legfrissebb bejelentésekért mindenképp érdemes lesz követni az eseményt.

A Sony bejelentette, hogy jövő hét szerdán, azaz 2023. május 24-én rendezi meg a PlayStation Showcase 2023-at, amit magyar idő szerint este 10 órától bárki élőben követhet majd a Twitchen és a YouTube-on.

"A bemutató valamivel több, mint egy órán át tart, a világ legjobb stúdióinak fejlesztés alatt álló PS5 és PS VR2 játékaira fókuszálva. Bepillantást nyerhetünk a PlayStation Studios számos új alkotásába, valamint a külső partnereik és indie alkotók lenyűgöző játékaiba." - így szól a hivatalos leírás.

A japánok egyelőre ennyit árultak el, talán nem véletlenül, mi azonban meglepődnénk, ha nem láthatnánk valamint a Marvel's Spider-Man 2-ből, vagy a The Last of Us multis mellékágából.

Ezek szerint a nyári nagyszabású események sorát a Sony nyitja, őt követi majd a Summer Games Fest és az Xbox Games Showcase júniusban.

16.
16.
Sophisticated Karen
#14: utana neztem, es tobb forum arra mutatott hogy tele van irashibakkal a "fenykep", tehat nagy valoszinuseggel fake sajnos. kar pedig ez jo hir lett volna.
15.
15.
Sophisticated Karen
#14: Ha ez igaz akkor ez nagyon erős felhozatal. Így ránézésre nem tűnik fakenek a legtöbb cucc és szinte mindegyikről lehetet itt ott olvasni.
14.
14.
crytek
Ezek lesznek a bemutatón egy "szivárgás" szerint

https://twitter.com/Xbox_Series_XS/status/1659358287089881089
13.
13.
Sophisticated Karen
#11: Jó komment! A vr2t azért ne felejtsd el. Szerintem 20-25 percet annak fognak szentelni. Alyx vagy Infamous VR játék nagyon jó lenne. Esetleg Killzone VR...
12.
12.
FURY380
#11: A végére már azt hittem elcsöpögsz...
11.
11.
Robilluma
Belsősök terén az Insomniac-tól alap a Póki 2. Ütni fog :D
ND-tól a LoU multit várom, elég nagy projektnek tűnik saját sztorival. Franc se tudja mi lesz ebből, nem vagyok multis de azért kíváncsi vagyok. (Állítólag) A Naughty egyszerre csak egy nagy címen szokott célzottan dolgozni, a kérdés hogy ez a multi-e, vagy 3 éve folyik a háttérben valami single játék. Jó lenne. A Part 3-t ha minden igaz kb 2 éve kezdték el csinálni, az írást tekintve. Bár szeretném hogy mással is, de ők sztem csak a multival fognak jönni.
Santa Monica elvileg dolgoz(ik)ott a Ragnarök mellett valami máson is. Cory Balrog nem vett részt már Kratos sztoriján, saját elképzelései vannak. Két éve lehetett látni néhány fantasy jellegű artworköt, hú ez de jó lenne ha igaz lenne. Titokban reménykedek valami ilyenben. Nagyot szólna.
Sucker Punch jön a Tsushima 2-vel. Tegnapra is késő lenne :) De jó lenne ha mutatnának valamit.
Bend Stúdió is megmutathatja magát. A Days Gone után pingponglabdaként dobálták őket kisegíteni mások munkáját, de végülis kaptak egy új IP-t. Voltak pletykák Man in Blackről, de el is hessegették ezeket. Meglátjuk. Ez meglepi lesz.
Mint ahogy a Housemarque új játéka is. A Returnal trailerrel is vagy másfél évvel a release előtt kijöttek, jöhet az új játékuk. Erről senki nem tud semmit. Várjuk :)
A Bluepoint is megkapta ha minden igaz az első önálló játékát. Az elmúlt másfél évben mindent lehetett olvasni ilyen meg olyan grandiózus, a horror játékokat megreformáló új játéktól kezdve, souls remaken át saját souls game-ig mindent. (Lehet ez a Bloodborne 2 ??? Mindenesetre odaverne) Ez is egy talány, nem győzzük kivárni.

Jönnek majd multik gondolom, ezek engem momentán hidegen hagynak.
Indie-k is lesznek, nagyon igényesek amik a Sony alatt jönnek, mégha csak ideiglenes exként. A Little Devil Inside-ban reménykedem, hátha nem lett elkaszálva.
És akkor ott vannak még a 3rd party végleges exkluzívok. A Remedy-vel is pletykáltak nagyon sokáig egy PS exet. A Koei Tecmótól 2024ben jön a Rise of the Ronin, ebből jó lenne látni valami hosszabb, 2-3 perces gameplayt. A Stellar Blade is kap egy idei dátumot, abból is lesz egy kis ízelítő megint. Konami szintén helyet fog kapni, a Silent Hill 2 remake szinte kész tény hogy meg lesz mutatva.
Hardver téren PS5 Pro vagy valami handheld kütyü is szóba jöhet.

Több mint 1 órás lesz a showcase. Nagyon oda fog verni sztem.
Sok sok meglepivel.
10.
10.
Marcus88
#6: Semmi esély nincs rá.
Még a slimről sem tudunk szinte semmit,pedig az ez év végén fog érkezni elvileg.
8.
8.
zoli12i
Amúgy a Last of Us multit jó lenne már látni!
7.
7.
Nate Hope
A Spider-Man 2 új előzetesét várom, meg egy új IP-t a Naughty Dogtól. Remélem azért valami meglepi is lesz, amiről eddig még nem hallottunk.
6.
6.
Fata Morgana
Remélem bejelentik a PS5 Pro-t, annak nagyon örülnék!
5.
5.
Yanez
Én a Naughty Dogs-tól várok egy új IP bejelentést vagy folytatást.
4.
4.
Mardük
Semmi egetrengetőre nem számítok.
3.
3.
sanada
#2: Igen, az eddigi PS showcase-ek is annyira marha izgalmasok voltak, hogy igazi hype cunami vette kezdetét... :D
2.
2.
Sophisticated Karen
Szuper! Azt hittem hogy juniusig varni kell! Bar szerintem a forditasban a PS4 az PS5 akart lenni... Na mar csak egy Alyx kell VR2re meg egy Bloodborne 2, a maradekot meg szerintem a Sony hozni fogja.

Phil es az xbox errol is lekesik, es a hype ujra a ps5t fogja tolni a nyaron keresztul. a multiplatformeresek se fogjak mind a harom showt vegig ulni... ahogy a ps plus fejlodik mig a gp stagnal, lassan mindenben megint 3ik konzol lesz megint az xbox.
1.
1.
zoli12i
Végre màr!
Addig hibernálom magam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...