Közeleg a pokol: launch trailert kapott a Diablo IV

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 18.
  • Videó
Link másolása
Már tényleg lehet vágni a centit: június 6-án leszáll közénk Lilith, és ezzel új veszedelmeket hoz magával, a játékosok legnagyobb örömére. A Blizzard most egy játékmenetre kihegyezett launch trailerrel jelentkezett.

Igen, a hype-vonat továbbra is zakatol, a múlt heti utolsó bétateszt után szinte minden napra jut némi látnivaló a Diablo IV-ről. Ez igazán megszokott jelenség egy ilyen kaliberű cím esetében, ezúttal a játékmenetre fókuszáló launch trailerrel szolgálhatunk - a talpalávalót maga Billie Eilish szolgáltatja hozzá!

A Diablo IV június 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de a deluxe kiadás vásárlói már négy nappal korábban nekivághatnak a kalandoknak.

2.
2.
Perseus84
Nekem is nagyon bejön a béta próbája után. Egyedül az árcedula nem tetszik
1.
1.
DarkLord
The hype is real! Meg kell vallani, hogy szépen és megtervezetten adagolnak mindent most eme 4. rész körül. Napról napra jönnek az új videók, egyik jobb, mint a másik . Nekem nagyon tetszett a 7 gonosz bemutatása és az Arkangyaloké. Lorath könyvéből. Szóval már én is rajta vagyok a hype bandwagon-on rendesen bevallom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...