A Dark Pictures fejlesztői a Dead by Daylight világában készítenek új játékot

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A fejlesztő Behaviour Interactive a Supermassive Games csapatával karöltve igyekszik egy új, eddig még nem látott rettegést elhozni a rajongóknak. Az új rész tovább fogja bővíteni a Dead by Daylight világát.

Az aszimmetrikus horrorjáték készítői legújabb videójukban arról beszéltek, hogy a Supermassive Gamesszel és saját alcsapatával, a MidWinter Entertainment karöltve egy új egyjátékos horrorélményt készítenek. A projekt egy önálló játék lesz, és nagy hangsúlyt fog kapni a történet és a cselekmény, viszont ami igazán fontos a rajongók szempontjából, hogy a Dead by Daylight világát igyekszik majd tovább bővíteni. A MidWinter csapata elárulta, hogy várható egy co-op mód is a játékba, amikor akár 4 játékos szövetkezve szembeszállhat az egyik gyilkossal.

A Dead by Daylight bár nem találta fel a spanyol viaszt az aszimmetrikus multiplayer zsánert illetően, mégis kétséget kizáróan elmondható róla, hogy az eddigi legsikeresebb ilyen műfajú alkotás. Ennek talán egyik oka, hogy nem egy gyilkosra vagy szörnyre korlátozódott a játék repertoárja, hanem már a kezdetekkor is többen voltak, az idő előrehaladtával pedig még többen lettek, akár DLC, akár crossover esemény útján. Ezt a multiverzum-aspektust igyekeznek valószínűleg az új játékba is átvinni, ráadásául ha a trailer alapján igyekszünk következtetni valamire, akkor az sci-fi, esetleg a kozmikus horror lesz a fő tematikája.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...