Kiszivárgott képeken a Skull and Bones

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 22.
  • Képek
Link másolása
A Ubisoft szép csendben elhalasztotta a Skull and Bones premierjét, amit az idei év elejére vártunk, bár a 2023-as megjelenés még nincs veszve. Most egy csokornyi screenshot szivárgott ki a jelenlegi változatról.

A Skull and Bones nem épp a legszerencsésebb projekt a Ubisoft történetében, jó párszor csúszott már a premier az évek során, nem egyszer kezdték újra a fejlesztést. Nemrégiben kiszivárgott három screenshot a Redditre, amely a kalózos anyag jelenlegi állapotáról tanúskodnak - számolt be róla az Insider Gaming.

Habár az idei év elejére ígérték a premiert, a Ubisoft legújabb pénzügyi beszámolójában csendben csak annyit említettek, hogy a következő 12 hónapban számíthatunk a megjelenésre. Állítólag a Skull and Bonest csupán a szingapúri kormánnyal kötött megállapodás miatt nem tudja elengedni a francia kiadó.

3.
3.
Blackhard89
Igaz a Battlefield 2042 EA-nek egy nagy pofon volt. Viszont mára már elég szépen kipofozták a játékot és havi/heti szinten jön hozzá új tartalom, új szkin stb.. Nem tudom hány emberkének van itt egy felső kategóriás pc-je. Az Ac Origins, az Odyssey, a Valhala grafikájára nem lehet panasz! Főleg a Next-gen frissítések után! Szerintem a Skull and Bones Grafikájára sem lehet majd panasz! Butaság pár kiszivárgott képekre hagyatkozni... :D
2.
2.
crytek
Nagyon bízom benne hogy ugyanúgy járnak mint az EA a 2042-vel.
1.
1.
Chdz
Nem is csodálom, hogy késik. Konkrétan a textúrákat mintha baltával faragták volna..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...