A Ubisoft hozzáadta az XDefiant videójátékot a 2023-24-es kínálatához

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft felvette a 2023-24-es pénzügyi évre vonatkozó szoftverkiadási ütemtervébe az XDefiant free-to-play lövöldét.

A Ubisoft közölte a nagyközönséggel, hogy az XDefiant bekerült a kiadó 2023-24-es pénzügyi évre vonatkozó szoftverkiadási ütemtervébe. Ez azt jelenti, hogy a Call of Duty-klón, free-to-play shooter legkésőbb 2024 márciusa előtt megérkezik a játékosokhoz. Korábban már bejelentették, hogy ebben a 12 hónapos szakaszban más nagyszerű játékok is megjelennek majd, többek között az Assassin's Creed Mirage, az Avatar: Frontiers of Pandora, a Tom Clancy's Rainbow Six Mobile, a Tom Clancy's The Division Resurgence, a Skull and Bones és a The Crew Motorfest.

Korábban az XDefiant zárt bétája nagy népszerűségnek örvendett, annyira, hogy a lezárását el is odázta a kiadó. A béta indulásakor számos előzetessel gazdagodott a videójáték, amiket ide kattintva tudtok megnézni.

Pontos megjelenési dátum még nincs, azonban tehát arra lehet számítani, hogy az XDefiant legkésőbb 2024 márciusában debütál. Egy nyílt bétatesztre viszont még mindenképp sor kerül a premier előtt PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Amazon Lunán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...