Pénteken Alone in the Dark Spotlight!

  • Írta: szlav
  • 2023. május 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Virraszthatnak az Alone in the Dark rajongói, a várva-várt reboot ugyanis péntek hajnalban mutatja meg magát egy saját mini-showcase keretein belül. Készüljünk a rettegésre!

Úgy néz ki, sem a THQ Nordic, sem pedig a Pieces Interactive nem bírt várni tovább: magyar idő szerint május 26-án, hajnal 2:00-kor érkezik az Alone in the Dark Spotlight! A címből már kitalálhattátok, hogy az élőben közvetített műsor kizárólag a tavaly augusztusban bemutatott rebootról fog szólni.

A szimplán csak Alone in the Dark címen érkező játék többé-kevésbé az eredeti horrorklasszikus történetét meséli el újra, játszható karakter lesz benne Edward Carnby és Emily Hartwood is, de természetesen mindezt egy abszolút modern, a jelenkor elvárásokhoz igazított körítésben kapjuk.

A műsor jó eséllyel hoz nekünk egy tisztességes adag gameplayt ebből, de persze azt sem bánnánk, ha lerántanák a leplet a PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re készülő újragondolás megjelenési dátumáról is.

3.
3.
crytek
Megnéztem. Nekem bejön. Tölthető egy rövidke "prolog demo" is
2.
2.
GAMEROD
Kíváncsi leszek rá, az Alone 1-2-3 az első kedvencek között volt a dos korszakban. Mondjuk nem tetszik hogy a kelleténél jobban módosították a helyszínt és a történetet.
1.
1.
crytek
Pont éjjeles vagyok így élőben tudom majd nézni :) Nagyon kíváncsi leszek rá.
Örülök hogy a THQ ennyiféle ip-t megvett és kezd is velük valamit. A másik várományos az a Gothic Remake
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...