Alone in the Dark-reboot és tizenhárom másik játék a THQ Nordic műsorában

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este bemutatózott a THQ Nordic, ahol nem kevesebb, mint tizennégy játék várta a játékosokat - ezek közül négyet, így az Alone in the Dark rebootját is helyben jelentették be. Összefoglalónk.

A durván háromnegyedórás adás több izgalmas hírt és látnivalót is hozott magával, az alábbiakban természetesen a szokott módon foglaljuk össze nektek a műsor tartalmát. Ha egy az egyben visszanéznétek a bemutatót, arra is van lehetőség, jó szórakozást!

AEW: Fight Forever

A THQ Nordic lepacsizott az All Elite Wrestling szervezetével, és a korábbi WWE 2K-játékokat fejlesztő Yuke's csapatával egy vadonúj pankrátorjátékon dolgoznak. Egyelőre nem érezzük túl erősnek a PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre is megjelenő alkotást, mindenesetre az változatos karakterfelhozatalt, mintegy 40 fegyvert, különféle meccstípusokat és karriermódot is ígér.

Alone in the Dark

Habár az utolsó pillanatban kiszivárgott az este legnagyobb meglepetése, attól még tény: a Pieces Interactive rebootolja az Alone in the Darkot. A PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re érkező újragondolás egy teljesen új sztorit mesél el, amelyért a SOMA írója, Mikael Hedberg felel, akadnak majd azonban ismerős karakterek és helyszínek benne. A Gamescomra már egy játszható teaser is érkezik az anyaghoz.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed

A Destroy All Humans! 2 - Reprobed megjelenése már itt van a nyakunkon, hiszen a játék augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Új trailerrel hangolhatunk a premierre:

Gothic

Nem újdonság már, hogy remake-et kap az első Gothic-játék, a PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re szánt újrázás azonban nem igazán hallatott magáról az elmúlt években. Az Alkimia Interactive most egy új kedvcsinálóval jelentkezett, amely az Öreg Bányába kíséri el a kalandorokat.

Jagged Alliance 3

A PC-exkluzív Jagged Alliance 3 is hallatott magáról. A Haemimont Gamesnél készülő folytatásban Grand Chien felszabadítása lesz a küldetésünk, a körökre osztott harcokhoz pedig nekünk kell összeraknunk és felszerelnünk a zsoldoscsapatunkat.

Knights of Honor II: Sovereign

A Paradox kihívójára talált: a Black Sea Games már dolgozik a Knights of Honor folytatásán, amelyben egy európai vagy egy észak-afrikai birodalmat terelgethetünk diplomácia, háború és kereskedelem útján. A PC-re érkező játékot úgy hirdetik, hogy viszonylag könnyű belerázódni, ami nem éppen a grand strategy műfaj ismérve, de valós idejű csatákat is ígér, szóval lehet benne valami.

Outcast 2: A New Beginning

Az Appeal Studios gőzerővel dolgozik az Outcast második részén, amelyben Cutter Slade nem kisebb feladatot kap, minthogy megvédje a talanokat az emberi inváziótól. PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re érkezik "hamarosan".

Space for Sale

A Little Big Workshopot jegyző Mirage Game Studios új játékában egy ingatlanfejlesztéssel foglalkozó asztronauta bőrébe bújunk, akivel azt a feladatot kapjuk, hogy a procedurálisan generált idegen planétákon eladható ingatlanokkal rukkoljunk elő. A játék PC-re fog megjelenni.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

A Battle for Bikini Bottom - Rehydratedet is jegyző Purple Lamp egy vadonatúj, világokon átívelő kalandra invitálja a SpongyaBob-rajongókat. Az akció-platformert PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre szánják, megjelenési dátumot még nem kaptunk hozzá.

Stuntfest: World Tour

A Stuntfest idén nyáron mutatkozott be újra, most pedig egy újabb előzetessel jelentkezett a PC-re készülő, különös versenyjáték. Ha szerencsétek van, az anyagot ki is próbálhatjátok a hétvégén, hiszen a Steamen már jelentkezhettek a zárt bétájára.

Tempest Rising

A Tempest Rising bemutatójánál azért dörzsöltünk kettőt a szemünkön, hogy biztosan jó kiadó műsorát látjuk-e, a Slipgate Ironworks valós idejű stratégiája ugyanis olyan Command & Conquer-utánérzés, hogy öröm nézni! A 2023-ban PC-re megjelenő az anyag a kilencvenes és a kétezres évek RTS-eiből merített ihletett, így alap, hogy kapunk bázisépítést, miközben egy értékes ásványi anyagért vívjuk az alternatív közeljövőben zajló háborúnkat...

The Valiant

A budapesti Kite Games következő fejlesztése sem hiányozhatott a THQ Nordic műsorából, a PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készülő stratégiai játék is kapott egy friss kedvcsinálót. Ne felejtsétek el elolvasni az alkotókkal készült interjúnkat, amelyből további részleteket is megtudhattok a címről!

Way of the Hunter

A Nine Rocks Games játékát a legjobban várt vadászos játékként hirdetik - hogy van-e valóságalapja a dolognak, az nemsokára kiderül, hogy ugyanis augusztus 16-án landol a boltok polcain PC-s, PS5-ös és Xbox Series X/S-es kiadásban.

Wreckreation

A Criterion-veteránokból verbuvált Three Fields Entertainment csapata nem távolodott el túlzottan az autózúzás témájától, új, PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készülő játékukban őrült versenypályákat építhetünk a nyíltvilágú, 400 négyzetkilométeres térképen, amelyek alaposan megizzasztják majd az autósokat - pláne, hogy akár a futamok közben, élőben is csavarhatunk egyet rajtuk!

4.
4.
GAMEROD
Legalább 5 éve, minimum három havi rendszerességgel rákerestem hogy alakul e valami az Alone In The Dark házatáján, ami esetleg visszahozza a klasszikus sorozatot mert egy örökzöld, felejthetetlen élmény volt még pc-s korszakom kezdetén, erre tessék :)
3.
3.
hedzsooo
A Gothic-ban lenne potencial termeszetesen de majd meglatjuk...
2.
2.
crytek
#1: Azon kívül hogy a grafika nem volt csúcs és optimalizált + a harcrendszer valami nyomorult szar volt más baj nem volt vele.. Az első 2 az egy ilyen korai teaser miatt megbocsájtható ,de az utóbbi nem ...főleg ha az a harcrendszer marad a játékban.

Amúgy elég jó a felhozatal. És még rengeteg ip van a kezükben amikről semmit se hallottunk ,de látva a munkásságukat előbb utóbb minden címnem lesz folytatása vagy remake-e vagy remastered verziója...
1.
1.
markoci555
A gothic remake playable teaser valami borzalmas volt, remélem soha nem lát napvilágot, ha olyasmire készülnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...