Hamarosan célba ér az F1 Manager 2023

  • Írta: szlav
  • 2023. május 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén nyáron új kiadásban tér vissza a Frontier Developments villámgyors menedzsmentjátéka. Az F1 Manager 2023 minden eddiginél részletesebben szimulálja a száguldó cirkuszt.

Túlzás lenne azt állítani, hogy az F1 Manager 2022 forradalmasította volna a menedzsmentjátékok világát, idén azonban újabb kiadással tér vissza a Frontier Developments csapata, amelyben kiköszörülhetik az összes maradék hibát. A britek bemutatták az F1 Manager 2023-at, melyre nem is kell sokat várnunk, hiszen még idén nyáron megérkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

A leggyorsabb versenysport színfalai mögé betekintő játék a részletes taktikázási lehetőségek mellett természetesen hoz néhány érdekes újdonságot is. A Race Replay új funkciójával közelebbről is kisasolhatjuk, hogy a pilótáink hol nyerhetnének egy-egy extra tizedmásodpercet, a Sporting Director szerepében pedig mostantól a boxutca villámkezű mérnökeit is jobban kézben tarthatjuk. Életbe lépnek természetesen az idei szezon szabályai is, az pedig már csak hab a tortán, hogy a szezonok közt a játék teljes szimulációt készít az F2 és F2 bajnokságokról is, így előre kiszemelhetjük, hogy hol érdemes a fiatal utánpótlást keresnünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...