SGF 2023: The Talos Principle 2 – érkezik a népszerű puzzler folytatása

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 24.
  • Videó
Link másolása
A hosszas találgatások és pletykák után most már biztos: érkezik az FPS nézetű puzzle játék folytatása, ráadásul még az idén, viszont a trailer alapján kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg első körben.

Még egészen 2016-ban is arról szóltak a pletykák, hogy a Croteam folytatást készít a Serious Sam-játékok után éles váltásnak tűnő belsőnézetes puzzlejátékukhoz, azonban idáig nem sok konkrétumot kaptunk.

Most azonban egy gyönyörű látképekkel, kietlen világokkal és filozofikus narrációval megspékelt trailert is kaptunk a játékhoz, ahol a hit és a tudat kérdése ismét központi szerepet kap majd.

A játék az idén érkezik, azonban ha lehet hinni a végén megjelenő platformjelölésnek, akkor kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg első körben, bár elég valószínű, hogy minimum PC-n is elérhető lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Sophisticated Karen
ja ez nagyon jo. elso meg nincs teljesen befejezve de nagyon jo jatek. a dlcben elegge elakadtam es nem szeretem megnezni online a megoldasokat.
3.
3.
honest guy
Ez a legjobb hír a héten!
2.
2.
KopyAti
Imádtam az első részét. Bár a végén már olyan feladványok voltak, hogy a húha annyáját. Azért várom ezt is.
1.
1.
Nothing
Nemrég fejeztem be az elsőt - zseniális alkotás.
PS4-re is jöjjön, plíz!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...