The Talos Principle 2

Folytatódik a The Talos Principle.

Novemberben fut be a The Talos Principle II

Még több fejtörővel és még gazdagabb történettel csábítja a rajongókat a Croteam játékának folytatása, amire már nem is kell olyan sokat várnunk. Csupán novemberig, de addig is akad némi friss látnivaló.

SGF 2023: Ezt hozta az idei Devolver Direct

Az indie kiadó műsora idén nem tobzódott bejelentésekben, ellenben mindegyik cím érdekesnek ígérkezik. Lássuk, mit mutattak be tegnap este az showcase-ben!

SGF 2023: A PlayStation Showcase számos bemutatott címe Xboxra is megjelenik

A Microsoft platformja egy képben foglalta össze azt, amire több médium is felhívta a figyelmet: a műsorban látott játékok nagyrésze multiplatform megjelenés lesz.

SGF 2023: The Talos Principle 2 – érkezik a népszerű puzzler folytatása

A hosszas találgatások és pletykák után most már biztos: érkezik az FPS nézetű puzzle játék folytatása, ráadásul még az idén, viszont a trailer alapján kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg első körben.

A Devolver felvásárolta a Serious Sam csapatát

Hosszú évekre nyúl vissza a Devolver Digital és a Croteam partneri kapcsolata, így talán nem is annyira meglepő, hogy a nagyszerű indie játékairól híres kiadó felvásárolta a Serious Sam fejlesztőstúdióját.

E3 2017: Saját eseményt szervez a Devolver Digital

A Bethesda, Electronic Arts és a Ubisoft után egy kisebb csapat, a Devolver Digital is úgy döntött, hogy kicsit különcködik és saját E3-as showt tart. Hogy mikor és mit hoznak magukkal, egyelőre nem tudni.

Folytatást kap a The Talos Principle

A horvát Croteam puzzle-játéka valódi meglepetés volt annak idején, úgyhogy nem meglepő, hogy a fejlesztőcsapat szeretne folytatást készíteni hozzá. Részletek még nincsenek, de mérget vehetünk, hogy jön a The Talos Principle 2.