SGF 2023: Ezek futottak még a PlayStation Showcase műsorán

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A nyarat elindító, tartalmas trailer-áradat számos izgalmas videójátékba engedett betekintést. Íme, azok a címek, amik eddig kimaradtak a hírfolyamból!

A PlayStation Showcase rengeteg olyan érdekes, aranyos vagy éppen látványos címet mutatott be, amik nem kaptak külön hírt az oldalon. Ide összegyűjtöttük a kimaradt gyöngyszemeket! 

A Giant Squid bemutatta a legújabb, fejlesztés alatt álló videójátékát, a gyönyörű Sword of the Sea-t. Ez a játék egy elhagyatott birodalomban játszódik, amit a hullámok uralnak, ezért egy külön erre kitalált eszközzel, ami a hoversword névre hallgat, kell felfedeznie a játékosnak a terepet. Hamarosan érkezik PlayStation 5-re.

Az indie heist játék, a Teardown végre megérkezik PlayStation 5-re is, hogy ezen a platformon is megvalósuljanak a legnagyobb zúzások. Nézzétek meg ennek az akciódús, fizikán alapuló puzzle-játéknak az előzetesét! 

A Towers of Aghasba is megmutatta magát a nagyközönség előtt. A 2024-ben megjelenő prehisztorikus túlélőjáték egyenesen a PlayStation 5 konzolokra tart: készülj fel a rengeteg ősi szörnyeteg közeledésére! 

A Night In The Woods alkotóinak legújabb címe, a Revenant Hill már fejlesztés alatt áll, hogy hamarosan megérkezzen PlayStation 5 konzolokra. A játék Twigs, a cicus történetét meséli el, aki egyre nagyobb kalandokba keveredik. 

Egy újabb cicás játék a láthatáron: a Cat Quest-sorozat legújabb része a Pirates of the Purribean 2024-ben érkezik majd PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra. Ha felkeltette az érdeklődésedet, vess egy pillantást az előzetesre!

A Destiny 2 utolsó DLC-je, a The Final Shape is bemutatkozott egy rövid cinematic traileren. Ezzel a bővítéssel lezárják a Destiny jelenlegi történetszálát, további információkat pedig 2023. augusztus 22-én kapunk majd a Destiny Showcase-en.

A The Plucky Squire Jot és barátai történetét meséli el, egy aranyos, 2D-s és 3D-s világok között ugráló indie-játékon keresztül. Valójában egy asztalra lerakott meséskönyv lapjait olvasgatjuk, aminek a szereplői döntenek a saját maguk sorsáról. Valamikor 2023-ban érkezik meg PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch konzolokra és PC-re. 

Az Ultros felfedező sci-fi kalandja is megmutatta magát a ma esti PlayStation Showcase műsorán. Színes, látványos, akciódús sidescroller, ami 2024-ben érkezik majd PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra. 

Az anime stílusú MMORPG, a Tower of Fantasy hamarosan érkezik PlayStation-konzolokra is. Bár megjelenési dátumot még nem kaptunk, egy látványos előzetesen azért megcsodálhattuk a játékot. 


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...