SGF 2023: Meggyőző képeken a Metal Gear Solid 3: Snake Eater

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 25.
  • Képek
Link másolása
A Konami kiadta az első tömörítetlen screenshotokat a Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake-jéről, így már lehet némi fogalmunk róla, hogy ténylegesen miként fest majd a játék.

Megannyi szóbeszéd után tegnap éjjel végre bemutatkozott a Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake-je, amely a Konami szerint az eredeti történet és design hű újraalkotása lett. A fejlesztők bizony lenyűgöző grafikát ígérnek, a kiadó prezentálásként ki is adott egy csokornyi 4K felbontású screenshotot a játékról.

Meggyőző látványvilág, ugye? Reméljük, tényleg nem parasztvakítás az egész, és valóban ilyen vagy ehhez nagyon hasonló minőséget kapnak a grafikára érzékeny játékosok. Ennyit változott a látvány az eredeti verzió óta:

A megjelenési dátumtól egyelőre nincs információ, a Konami megerősítette, hogy a PlayStation 5-ön kívül több platformon is elérhető lesz a Metal Gear Solid 3: Snake Eater.


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...